Dezvăluirile lui Dan Savenco din viața de polițist: ”Te-apucă râsul” EXCLUSIV

Un adevărat căpitan, un adevărat lider, Dan Savenco, pivotul echipei de handbal masculin Dinamo București, este polițist pe durata pandemiei de coronavirus. Pentru o vreme a activat în cadrul secției 24 din Ferentari, dinainte de Paști a fost trecut la secția 6, vizavi de stadionul din Ștefan cel Mare. Sportivul a strâns deja câteva povești, unele hilare, în scurta sa meserie de polițist.

”În primul rând, ar trebui să fim campioni mondiali la atletism. La câți oameni aleargă și se mișcă de colo, colo, mai ales cei cu cățeii pe care-i scot la plimbare. Sunt curios dacă va fi la fel și după ce trece pandemia. Sincer, cel puțin la câți văd eu pe bulevardul Ștefan cel Mare, le-au dat kilometrajul peste cap la câini. Am oprit pe un tânăr, zilele trecute, eram cu colegul polițist, și-l întrebăm de declarație, OK, ne-o arată, îi zicem: ”Dar tu stai în Drumul Taberei, ce cauți pe aici?!”. El se uită zeflemitor și râde: ”Pe aici m-a adus Waze-ul!”. Uneori, te apucă râsul, dar unii merg cu glumele prea departe. Te cam iau peste picior”, ne-a povestit dinamovistul.

Momentele nu se opresc aici. ”Mai sunt oameni care stau la o bere în fața blocului, la ore târzii. Vă rog, gata, ați terminat, mergeți acasă! Dar, de ce, că am plătit-o, fac ce vreau! Încerci să treci cu vederea anumite răspunsuri, te gândești că e viața grea, dacă te apuci să dai amenzi… Oamenii erau mai fricoși la începutul pandemiei, acum au prins mai mult curaj, chiar sunt momente pe bulevard când e circulația bară la bară”, a mai declarat Savenco.

Citește și

Tăriceanu, cerere către ANCOM să închidă un site important