--> -->

Dezvăluirile ”craiului” Ilie Năstase: ”M-a învățat și Tatăl nostru” Azi, la Tribunal

Cinci căsnicii și cinci copii. „Am un prieten francez care are chiar opt căsnicii la activ”, glumește Ilie Năstase. Bărbatul de 74 de ani este căsătorit în prezent cu Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, dar talismanul de iubire s-a prefăcut în scrum.

Ilie Năstase divorțează! Ioana Simion ar urma să depună azi, 2 martie, actele la tribunal. Fostul mare tenismen și-ar fi lovit consoarta și se pare că nu mai e nicio cale de împăcare, deși după evenimentele violente au mai fost văzuți împreună în diferite zone ale Bucureștiului.

”Da, Ioana divorțează. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. Ilie i-a zis că vor divorța doar la tribunal”, au precizat surse apropiate celor doi, conform click.ro.

În urmă cu câteva luni, fostul număr 1 din circuitul ATP povestea amuzat ce relație frumoasă are cu Ioana.

„La început, din cauza perioadei în care eram pe circuit, eram 11 luni din 12 plecat în lumea întreagă. Lipseam foarte mult de acasă. Așa s-a întâmplat, putea să fie o singură dată 40 de ani. Ce contează pentru mine, este ultima persoană cu care sunt. Dar lumea e rea: „Tataie, mamaie”. Mă vedeți pe mine căsătorit cu o femeie de 74 de ani?

Eu nu mă văd. Eu mi-am găsit cu care mă simt cel mai bine acum. Nu văd de ce trebuie să intervină lumea din jurul meu să-mi spună de ce nu-mi iau una de vârsta mea. Fluturii ăia îi ai în stomac până mori!”, a povestit, nonșalant, Ilie Năstase la Kanal D.

Chiar a deconspirat că Ioana Simion l-a învățat și „Tatăl nostru”! Iar el, în cel mai pur stil Ilie Năstase, i-a pus o poreclă, cu ocazia unei vizite la o mănăstire lângă Gura Humorului. „Ea purta o băsmăluță frumoasă și i-am zis preotului: „Părinte, uite, de când sunt cu Maica Tereza îmi merge foarte bine!”.

Așa i-a rămas porecla, așa-i spun și prietenii acum. Ea de mică are treaba asta, e apropiată de credință. Mă liniștește și pe mine, aveam nevoie de așa ceva. Merge aproape zilnic la biserică. Mai merge cu câte o prietenă două-trei zile la o mănăstire”, a mărturisit Nasty, care și-a tatuat numele soției la Monte Carlo!

Citește și

Zi importantă pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu: s-au cerut pedepse uriașe!