Dezvăluiri de la Săftica: a dispărut aparatura! Penibilul atinge culmi înalte, clubul dă comunicate

Situația de la Dinamo este dramatică și, pe alocuri, sfidează penibilul. Într-o zi, clubul poate avea doi doctori care să lucreze pro bono, Liviu Bătineanu și Adrian Motoacă, manifestându-și ieri interesul de a veni gratis la meciuri, în alta să nu mai aibă niciunul!

Adrian Motoacă a făcut dezvăluiri incredibile vizavi de situația de la Săftica. ”Am fost sunat acum două zile de Şerdean, dacă pot ajuta într-un fel, am cerut o opinie celor de la DDB, m-am oferit gratuit, trebuiau să îndeplinească nişte cerinţe către ambulatoriul de specialitate Ialomiţa, ca să pot ieşi din program, pentru că eu dimineaţa sunt la Spitalul Judeţean, n-au reuşit să facă hârtia. Eram pe autostrada, pe drumul spre Săftica şi am fost anunţat că Cosmin Contra va susţine un antrenament uşor pentru că nu pot ajunge în timp.

O imagine dezolantă a unei uzine in paragină, am găsit o geantă incompletă cu nişte resturi medicale, lipsă de aparatură şi unii dintre preparatorii fizici, Luis, a acuzat faptul că acum două zile a existat aparatură în bază, nu se ştie cum a dispărut, cine a plecat cu ea.

Au existat 4-5 tipuri de aparate şi la venirea mea am crezut că e o glumă, spaniolii au părut uimiţi că nu mai există acele aparate, nu numai aparate, nu mai era nimic în cabinetul medical unde e sala de tratamente. Erau nişte resturi pe jos, cutii goale”, a povestit Adrian Motoacă pentru Telekom Sport.

Conform celor din club, aparatura medicală, în valoare de 12.000 de euro, a fost luată înapoi de către firma din Cluj ce o vânduse clubului fiindcă Dinamo nu a plătit factura! Este vorba de patru aparate, un compex, un diacard și două normatecuri. Cei din Cluj au fost nemulțumiți că au somat în mai multe rânduri clubul să achite banii.

”Am discutat cu Cosmin şi mi-a spus: ”Bine că ai venit şi că ai văzut despre ce e vorba, ştiu că eşti în strânsă legătură cu DDB, nu vreau să mă creadă lumea pe mine, poţi spune singur ce ai văzut şi ce ai găsit. Dacă te pot ajuta cu ceva să dau bani, să cumpărăm o geantă, să facem ceva pentru antrenamente să fie corect, voi da eu bani”. Mi-a spus să fac o hârtie şi, dacă spaniolii nu îndeplinesc acele cerinţe în 48 de ore, mă ajută el cu micile produse medicale de care avem nevoie pentru antrenament. Eu le-am oferit soluţia prima dată cu mine, apoi să aducă medicul de la Dinamo 2 sau kinetoterapeutul…

Mi se pare o glumă proastă să chemi un om să te ajute, nu eu am insistat să vin la club, am fost sunat şi am vorbit inclusiv cu domnul Couto. Mi-au spus să mă duc la birouri la RIN, pentru că ei se ocupă de Săftica. O geantă pentru competiţii, i-am spus şi lui Rufo, o puteam încropi cu 200 euro, nu e vorba de o geantă de UCL, e o geantă cu minim necesar pentru tratamente de ASL, BFL, pentru situaţii de urgenţă în cazul unei accidentări minore, de la o sângerare nazală până la o luxație”, a declarat Motoacă.

Ulterior, doctorul a fost agresat de Marius Iorga, o situație penibilă (detalii aici). Iar FC Dinamo a replicat printr-un comunicat, nu să anunțe vreo înțelegere cu DDB sau că a făcut rost de bani pentru a evita depunctare, acuzându-l, voalat, tot pe Motoacă!

Citește și

Florin Cîțu fulminant: ”Conturile sunt pregătite, să vină banii, a trecut vremea câinilor cu covrigi în coadă a pesediștilor”