--> -->

Dezvăluiri de la națională: ”O ruptură iremediabilă în vestiar”

Mirel Rădoi este atacat din toate părțile după ce România a fost învinsă de Armenia și sunt șanse tot mai mari ca românii să vadă un nou turneu mondial din fața televizoarelor. Florin Prunea a dezvăluit că are informații despre ce se întâmplă în vestiarul echipei naționale.

”Nu mai trebuie să ne ascundem. Avem o mare problemă, a vestiarului! Eu am spus asta și după ce s-a retras Tătărușanu. Eu știu ce vorbesc, de ce s-a retras cu adevărat Tătărușanu! Așa, deodată.

La echipa națională sunt probleme în vestiar. Am și eu niște ani, am fost și eu jucători, oficial, președinte. Nu am văzut niciodată un antrenor care să-și atace în așa fel jucătorii, cum a făcut acum Rădoi. În momentul de față, există o ruptură iremediabilă.

El s-a retras atunci deranjat de ce a spus Lupescu că e un campionat slab în Arabia Saudită. Și el s-a retras la 26 de ani de la echipa națională. Asta este o greșeală.

Da, 100%, reacția lui de azi este ca urmare a unei tensiuni din vestiar. Gestul lui Ianis de la meciul cu Macedonia spune multe. Circul ăsta nu mai merge. E vopsit gardul și leopardul cât casa. Este un antrenor tânăr, de viitor, dar nu poate antrena naționala”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Special.

Citește și:

CTP, reacție surprinzătoare la adresa lui Mirel Rădoi: ”Are față”