Wave Resort

Dezvăluire despre Deian Sorescu: ”Are hârtie de la club de 800.000 de euro”

Victor Becali, fost impresar de fotbaliști, a vorbit despre motivul pentru care Deian Sorescu nu a plecat încă de la Dinamo, deși este unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”. Așa cum vă informam deunăzi fotbalistul de 23 de ani a fost liniștit de către conducătorii echipei, iar Dario Bonetti i-a promis că-i va pune o vorbă bună în Italia dacă va continua prestațiile bune.

Din vara lui 2018 sosit în Ștefan cel Mare, căpitanul roș-albilor mai are contract până în 2023 cu formația din ”Ștefan cel Mare”.

Fostul impresar susține că un club s-a interesat de serviciile lui Deian Sorescu, însă transferul a picat, deoarece Dinamo a cerut suma de 800.000 de euro. Acesta consideră că formația bucureșteană nu poate să obțină o asemenea sumă, având în vedere situația precară, pe plan sportiv, în care se află.

”A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla… Unul oferă şi altul acceptă sau nu. Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum”, a declarat Victor Becali, la Telekom Sport.

Giani Kiriță, fost mijlocaș defensiv la Dinamo, a vorbit și el despre hattrick-ul reușit de Deian Sorescu în Dinamo – Voluntari.

”Hai să nu facem din asta… cine știe ce s-a întâmplat. El are destule probleme, echipa are destule probleme. Să nu se gândească acum că s-a întâmplat ceva uau. Da, s-a întâmplat pentru Dinamo, a dat un hattrick, a câștigat echipa și cam atât.

Noi, românii, de fel… aici e problema ca și mentalitate. Joacă un meci bun și gata: «Vai unde ajunge». Nu, trebuie să ai continuitate, trebuie să ai niște meciuri jucate, trebuie să mai vii și pe la echipa națională. Cu un meci nu se face primăvară, trebuie să ai continuitate”, a declarat Giani Kiriță pentru ProSport.

Citește și

Momente emoționante cu Florin Piersic în prim plan. Emoții până la lacrimi