--> -->

Detaliile surprinse la victoria lui Dinamo: ”A fost bonus”

Dinamo s-a impus în meciul cu Dumbrăvița, din etapa #14 din Liga 2, cu scorul de 4-1. Reușitele le-au aparținut lui Iulian Roșu (47), Buhăescu (60-pen), Borcea (79, 90), respectiv Martinov (67).

Meciul de la Giurgiu a fost unul trăit la intensitate maximă de cei aproape 2.000 de spectatori prezenți, care nu au fost dezamăgiți de prestația echipei lui Burcă. Iată câteva detalii interesante de pe arena ”Marin Anastasovici”, surprinse de cei de la GSP.

Gol și lovit dur

1. Iulian Roșu a marcat din nou pentru Dinamo, la al doilea meci consecutiv, și le-a dedicat reușita suporterilor dinamoviști și soției sale, care se afla în tribună. Ulterior, la un duel în careul advers, el a fost împins în panouri de Toma Bodri și a jucat cu dureri mari în zona lombară, fiind înlocuit de Burcă în minutul 68, cu Neluț Roșu. Bodri a fost întâmpinat cu fluierături de spectatori la fiecare atingere de balon, până la finalul meciului.

2. Fanii dinamoviști i-au scandat în mai multe rânduri numele lui Gigi Mulțescu, fostul jucător și antrenor al ”câinilor”, care împlinește azi 71 de ani.

3. Un detaliu care arată atmosfera din lotul dinamovist: la reușita lui Iulian Roșu, jucătorii de rezervă au sărbătorit la fel de tare precum cei din teren, adunându-se într-un grup ca o horă a bucuriei, pe margine, unde se încălzeau.

”Am cerut puțin răgaz, știți bine ce am găsit aici. Echipa a făcut un progres enorm, în primul rand din punct de vedere al interacțiunii umane, suntem mult mai conectați unii cu alții, conectați la obiectivele clubului. Încercăm să asimilăm ideile tactice de la o săptămână la alta și cred că se vede”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

”S-a schimbat playlist-ul, ați văzut?”

4. Ionuț Borcea a înscris primele sale goluri la echipa mare a lui Dinamo și a declarat că antrenorul său i-a prevăzut evoluția bună: „Mister mi-a spus înainte de meci că voi marca. Nu a zis că voi da două goluri, asta a fost bonus :D”.

5. Muzica din vestiarul lui Dinamo s-a schimbat, de la manelele pe care Ovidiu Burcă a tot încercat să le scoată din playlist s-a trecut la hip-hop. Zona de flash-interviu se află chiar sub geamul vestiarului dinamovist, iar antrenorul „câinilor” a remarcat amuzat melodia trap care cânta când a început dialogul cu presa: „S-a schimbat playlistul, ați văzut?”.

6. Imediat după fluierul final, când jucătorii au venit să-i salute, fanii au avut o solicitare specială pentru aceștia: „Bateți Iașiul!”. Dinamo mai joacă anul acesta în Liga 2 în două deplasări dificile, la Poli Iași și la FC Brașov, și are nevoie de puncte pentru a păstra speranța accederii în play-off.

Citește și

Când se deschide Târgul de Crăciun din București. Un brad uriaș, patinoar și roata panoramică, printre atracții