--> -->

Detalii din dosarul reținerii lui Alex Bodi: victime umilite și obligate să se prostitueze, altfel erau bătute

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și alți au fost reținuți miercuri de procurorii DIICOT Craiova pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda ”loverboy”! Au primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Miercuri dimineaţa (detalii aici), procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Anchetatorii susţin că în timp ce liderii rețelei de trafic de persoane și proxenetism, conduse de locotenentul unui interlop, din închisoare, se distrau, fetele pe care le obligau să se prostitueze treceau prin chinuri cumplite. Referatul de arestare preventivă întocmit de procurori în cazul lui Alex Bodi dezvăluie portretul lui de interlop periculos și fără milă, în ciuda imaginii de băiat al lumii mondene pe care o avea. ”Idolul femeilor” cum se autointitula.

Victimele rețelei erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze pentru Tâmplaru şi “locotenenţii” lui. Adrian Tâmplaru, liderul acestei grupări, nașul lui Bodi, organiza frecvent petreceri luxoase pentru locotenenţii săi, unde erau invitate şi victimele. Fetele erau obligate în timpul acestor petreceri, să strângă sume tot mai mari de bani din prostituţie şi să le plătească taxe de protecţie. În caz contrar locotenenţii liderului recurgeau la tot felul de acte de violenţă.

Deşi Curtea de Apel la sfârşitul anului 2011, îl condamnase pe Tâmplaru la 13 ani de închisoare, el a stat foarte puţin după gratii şi a putut, conform procurorilor DIICOT, în toată această perioadă 2014-2016 să îşi pună la punct întreaga reţea.

El și interlopii din gruparea pe care o conducea erau cunoscuți ca ”Șeicii”, datorită vieții de lux pe care o duceau și a mașinilor scumpe deținute. În spatele averilor lor se ascundea drama fetelor traficate cu violență.

Bodi era mâna dreaptă a liderului grupării, temutul Adrian Tîmplaru, care după condamnarea mai multor membri ai clanului Clămparu la 30 de ani de închisoare în Spania a preluat afacerile acestora. Bodi e finul lui Tâmplaru și a intrat în rețea în 2014, atunci când a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze, notează observatornews.ro.

Citește și

Simona Halep, contrată dur de fosta șefă a Federației, Ruxandra Dragomir: ”În detrimentul altora”