Detalii despre preferatul fanilor. Burcă: „Nu o să mă opun eu”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația unuia dintre cei mai importanți jucători din lot: extrema franceză Lamine Ghezali (23 de ani).

Venit în vara lui 2022 la Dinamo, de la Saint-Etienne B, Ghezali a impresionat în tricoul „câinilor”, în special în a doua parte a sezonului. În total, a strâns 11 goluri și 5 pase decisive, în 30 de meciuri.

Ovidiu Burcă, detalii despre situația lui Lamine Ghezali

Acum, Ovidiu Burcă spune că înțelegerea dintre Dinamo și Ghezali s-a prelungit automat după promovare, pentru doi ani, și dezvăluie că nu s-ar opune plecării francezului, dacă vânzarea lui ar ajuta-o pe Dinamo din punct de vedere financiar.

„Lui Ghezali i s-a prelungit contractul cu doi ani. Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim. Mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm.

Este încăpățânat, nu mi-a fost ușor. Așa sunt jucătorii speciali. Am avut în iarnă un moment în care aveam alte planuri și am jucat cu el într-o poziție pe care a dat un randament și mai bun.

El a fost într-un lot din care a făcut parte și Mbappe. Are ABC-ul fotbalului, a stat doi ani”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Ce a spus și Eugen Voicu

„Am sentimentul că vom merge pe un drum lung cu multe victorii. Sunt sigur că Dinamo va fi un exemplu pentru campionatele care vin. Nu știu cât de repede vom câștiga campionatul, dar știu că nu o să luptăm doar pentru evitarea retrogradării. Luptăm pentru top! Nu glumesc!

O să vedeți ce o să fie Dinamo într-un an sau peste 3 ani când vom avea stadionul gata”, a reacționat Eugen Voicu, acționar Dinamo.

Citește și

Noi negocieri între sindicatele din Educație și Ligia Deca, miercuri