Destinație-surpriză pentru Dan Nistor. Adio, Bănie!

Dan Nistor (34 ani) pleacă de la Universitatea Craiova. Transferul este pe cale de a se face în aceste zile și va întări o echipă ce vrea să joace un rol important și în sezonul ce urmează.

Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova pe 5 ianuarie 2020, după ce Mihai Rotaru a plătit 260.000 de euro pentru transferul său de la Dinamo București.

Schimbări masive

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro a jucat în 100 de meciuri pentru formația din Bănie, a dat 13 goluri și a oferit 16 pase decisive. Dan Nistor lasă Craiova pentru Trivale, scrie Antena Sport. Nistor va ajunge la FC Argeș, acolo unde a semnat și Marius Constantin.

FC Argeş s-a despărțit de 14 jucători, în această pauză competiţională. Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeş, vrea ca echipa să evolueze şi în sezonul viitor în play-off.

”Am fost plecaţi două săptămâni în Austria şi am vrut să mă aflu lângă echipă. Avem un staff profesionist, ales în totalitate de Andrei Prepeliţă, am făcut transferurile împreună şi ni le vom asuma.

De aceea ne declarăm încrederea în această echipă şi aşteptăm cu interes startul viitorului sezon”, a declarat președintele Jean Vlădoiu.

Ce spune Daniel Stanciu despre noul FC Argeș?

Noul director executiv, Daniel Stanciu, care a semnat un contract pe doi ani cu FC Argeş a vorbit despre situaţia clubului: ”Aici, la Piteşti, s-a construit o echipă frumoasă. Există susţinere financiară, un proiect interesant şi este clar că anul trecut s-a reuşit o performanţă mare pentru o echipă de provincie.

Nu avem datorii, avem un buget bun pentru Liga 1 şi vom încerca să reconstruim o echipă care să facă performanţă. Vor mai fi critici, vor mai fi rezultate slabe – pentru că nu poţi câştiga totul, dar Jean şi cu Andrei sunt căliţi.

În rest, avem mai multe proiecte pe care ne dorim să le derulăm, printre ele se află un proiect de reorganizare a centrului de copii şi juniori. În câteva luni stadionul va fi demolat, pentru a se construi unul modern, deci sunt multe probleme de rezolvat”.

Citește și

Cât de scumpe sunt biletele de tren în România. Diferențe față de celelalte țări din UE