Destăinuirile Simonei Halep: ”Dacă nu ai succes, înseamnă că nu ești îndeajuns de bun”

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a povestit care a fost momentul ce i-a schimbat viața, din punct de vedere profesional, dar și cum a reușit să ajungă la nivelul de acum. Fostul lider mondial se pregătește de Australian Open.

”În 2014, tenisul mi-a schimbat viaţa! Am jucat prima mea finală de Grand Slam la Roland Garros. Nimeni nu mai reuşise asta din 1978, în România. Emoţiile au explodat şi toată lumea avea mari speranţe pentru viitorul meu. Lumea a început să creadă că pot câştiga un Grand Slam. Am devenit extrem de populară peste noapte. Lumea mă recunoştea pe străzi şi oamenii îmi cereau autograf”, s-a destăinuit Simona Halep celor de la behindtheracquet.com.

”Dacă nu ai succes, înseamnă că nu eşti îndeajuns de bun şi trebuie să munceşti şi mai mult. A fost o mare schimbare şi a fost greu de ţinut sub control, dar am învăţat multe lucruri în acest timp. Am pierdut şi multă energie. Nu voiam să îmi pierd concentrarea legată de carieră. Am încercat să găsesc un echilibru. Am fost deschisă şi generoasă cu fanii, dar am rămas şi concentrată pe munca de care aveam nevoie pentru a avea rezultate pe teren”, a mai spus Halep.

Obligată să treacă peste diverse probleme, inclusiv medicale, românca a fost supusă mereu presiunii, în special după ce a ajuns în top. ”La început, a trebuit să arăt lumii că pot câştiga în continuare. Acest sentiment m-a motivat să îmi îmbunănăţesc jocul zilnic. În ultimii ani, am reuşit să îmi îmbunătăţesc felul în care fac faţă presiunii pozitive şi negative. Vreau să câştig meciuri şi turnee, dar am învăţat că nu succesul trebuie pus pe primul loc.

Cel mai important lucru este munca grea. Dacă dai 100%, nu vei avea motive de regret. Niciodată nu mi-a fost frică de eşec. Dacă nu ai succes, înseamnă că nu eşti îndeajuns de bun şi trebuie să munceşti şi mai mul”, a mai zis Halep.

Citește și

Bittman, arată cu degetul: ”Cu lingura cu care îți iei măsline de la market, te infectezi mai ușor decât în piață”

No Comments Yet

Comments are closed