--> -->

Derby-ul FCSB – Dinamo, tot mai departe de Ghencea

Șansele ca derby-ul dintre FCSB și Dinamo să se joace pe arena din Ghencea sunt tot mai mici. Anunțul a fost făcut vineri seară de Mihai Stoica.

Care este motivul amânării

Oficialii CSA Steaua solicită în mod expres o clauză-asigurare, care să-i protejeze în cazul în care gazonul va fi distrus în urma acestui joc.

Iar cuantumul clauzei a fost stabilit de CSA la o sumă uluitoare: 1.000.000 de euro. Atât s-ar obliga FCSB să depună garanție, dacă ar accepta clauza, în cazul în care suprafața de joc din Ghencea ar fi deteriorată într-un asemenea hal încât ar fi nevoie de înlocuirea ei.

FCSB – Dinamo (etapa 2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Varianta de back-up. MM Stoica: „M-am dus pe fentă”

Cum FCSB – Dinamo e programat sâmbătă, 22 iulie, contractul dintre FCSB și CSA Steaua ar trebui semnat până luni, altfel s-ar încălca legea 4/2008. Mihai Stoica e pesimist în privința parafării înțelegerii. În acest caz, „Arcul de Triumf” va găzdui partida cu Dinamo.

„Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, la Orange Sport.

Citește și

Gigi Becali i-a cerut Gabrielei Firea să nu demisioneze: ”A greșit doar că a mințit cu asta”