--> -->

Deputatul Daniel Ghiţă, mesaj pentru Zelenski: ”De aceea nu meritați respectul meu!”

Daniel Ghiță (42 de ani), fostul luptător de kickbox intrat în politică după retragere, a avut un discurs dur la adresa lui Volodimir Zelenski, în ziua vizitei președintelui ucrainean în România.

Autor al unor opinii controversate emise în spațiul public în ultimii ani, actualul deputat PSD a lansat acuzații grave la adresa liderului din Ucraina.

”De ce vă bateți joc de românii din Ucraina și de România?”

„Se chinuiesc toți să-i pună covorul roșu unuia care duce cu forța românii din Herța și Bucovina la război, în timp ce ucrainienii lor sunt la petreceri prin România, bogați, conducând mașini de lux prin Pipera. Domnule Zelenski, de ce va bateți joc de românii din Ucraina și de România?

De ce nu ne respectați ca națiune ? Credeți ca suntem inferiori ? Oare pe acești ucrainieni îi întreabă cineva de unde au bani de școli private, să-și cumpere vile de sute de mii de euro?

Românii din Ucraina sunt umiliți si asupriți, în timp ce clasa politică vă întinde covorul roșu. Îmi este mie RUȘINE de ghioceii României! Puțină demnitate, onoare mai aveți, fraților?”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Tiradă în mediul online: ”Când vorbim despre un tratat de pace?”

„Nu meritați respectul meu, domnule Zelenski, pentru că ați jignit poporul român! Bătrânii noștri mor de foame în casă, iar noi v-am primit cu respect la granițe. Ați primit bani de la noi! Am luat de la gura poporului nostru! Nu ați avut respect fața de toți românii si preoții români din Ucraina! Sunt împotriva oricărei formă de război!

Condamn atacul Rusiei în Ucraina, dar si pe cel din Israel! Ne lăudam cu inteligența artificială, dar am ajuns sa ne omorâm ca în Evul Mediu. Ce căutați în Parlamentul României, domnule Zelenski ? Când vorbim despre un tratat de pace?”, a mai scris Daniel Ghiță.

Citește și

Zelenski vizită în România, senatoarea Șoșoacă războinică: ”Piticul dansator”