Deputata Laura Vicol, uluitoare: ”Mă leg de ușile spitalului. Este o atrocitate”

Laura Vicol, deputată PSD, a făcut un anunț șocant și a transmis că dacă autoritățile vor decide evacuarea Spitalului Oncologic Fundeni pentru a face loc pacienților cu COVID-19, își va da foc în fața unității.

De asemenea, avocata a comentat și declarațiile lui Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, care a precizat că există posibilitatea ca părinții care nu își vaccinează copiii să fie decăzuți din drepturile părintești.

”Mă leg de ușile spitalului, o să îmi dau foc în fața spitalului. Să spui că îți obligi copiii să se vaccineze, e atrocitate. A greșit, nu și-a dat seama ce spune”, a declarat, la România TV, Laura Vicol.

Nelu Tătaru a declarat, la TVR 1, în emisiunea ”Breaking Fake News” că Legea Vaccinării Obligatorii s-a întors în comisiile Parlamentului, unde se discută mai multe variante. Conform acestuia, una dintre variante presupune decăderea părinților din drepturi dacă aceștia refuză să-și vaccineze copilul. Nelu Tătaru este Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

”În măsura în care va rămâne obligativitatea, în lege vor apărea și anumite contravenții. Dar în acest moment se discută și despre contravenții la nivelul consilierii, dacă părinții nu acceptă acea consiliere. În acest moment discutăm cu specialiștii de la sănătate publică despre contextul vaccinării acestui copil, care este partea din lege care ar trebui să găsească un tutore din sistemul juridic care să poată accepta acest vaccin.”, a spus Tătaru.

Totodată, deputata PSD, Laura Vicol, a transmis că i-a luat în vizor pe doi dintre oamenii Executivului. “O să depun două enunțuri. Primul îl vizează pe domnul ministru al Justiției, Stelian Ion, care încalcă, cu rea credință spun eu, legea, iar al doilea enunț se referă la Vlad Voiculescu, actual ministru al Sănătății. Nu știu ce caută pe acel scaun, vă spun sincer, pentru că nu a făcut nimic pentru toată România, şi pentru domnul secretar de stat.

Consider că se fac vinovați pentru lăsarea fără ajutor a unor persoane aflate în dificultate, pentru vătămare corporală și pentru abuz în serviciu Cine a greșit trebuie să plătească. Fără să se facă vreun demers legal, nu cred că avem vreo șansă față de acești incompetenți să rezolvăm ceva. Şi dacă domnul Voiculescu a spus că s-a făcut prea mult zgomot politic, eu o să fac acum mult zgomot legal”, a spus pentru Antena 3,deputata PSD Laura Vicol.

Citește și

Cristian Popescu Piedone: “Mi-aș asuma păcatele nevinovate, dacă ar învia acei copii”