Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă

Denise Rifai și Dan Bittman au apărut împreună la mare, pe plajă, în week-end-ul care a trecut.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D s-a afișat în costum de baie alături de artistul de la Holograf. Au apărut în emisiuni de televiziune împreună, chiar și la petreceri au fost văzuți socializând, însă de această dată, Denise Rifai și Dan Bittman au fost fotografiați de paparazzi Cancan pe litoralul românesc.

Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani s-a bucurat de o zi la plajă, alături de artistul de la Holograf. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, jurnalista a înotat în apa mării, a stat și la soare în compania cântărețului, care și-a etalat fizicul la 61 de ani ai săi.

Dan Bittman și-a ascuns la un moment dat privirea în spatele unei perechi de ochelari, iar Denise Rifai a optat pentru o pălărie de vară.

Denise Rifai a primit inelul de la Dan Bittman în emisiunea ei de la Kanal D

Invitat în urmă cu aproximativ doi ani în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost provocat să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Prezentatoarea a fost surprinsă la momentul respectiv când artistul i-a oferit chiar ei o bijuterie.

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut apoi că inelul pe care l-a primit de la Dan Bittman este unul special și îl poartă des. „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, a spus vedeta pentru Click!

Denise Rifai: „Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original”

Ulterior, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Denise Rifai a vorbit despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa. Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor.

Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea.

Citește și

Termenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de termoficare din Capitală se prelungește. Nicușor Dan: „Câteva zile”