--> -->

Denise Rifai răspunde ea la întrebări: ”N-o să fac un copil de dragul ideii. Eu îmi doresc un astfel de bărbat, ca la carte”

Una dintre prezențele importante din showbizz-ul românesc, jurnalista Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, a trecut de partea cealaltă a mesei, ea a fost cea intervievată cu ocazia podcast-ului „Te ascult” al Ilincăi Vandici.

De ce a părăsit Realitatea după zece ani

A fost o discuție caldă, cu multe pilde, despre prietenie, despre împliniri și dezamăgiri, despre ceea ce face Denise Rifai în afara platourilor de filmare, a carierei sale.

„Eu sunt un om loial și cu soluție, asistență totală, 24 de ori din 24. De aceea Dumnezeu mă iubește. Eu nu greșesc niciodată de două ori, nu dau niciodată a doua șansă! Întotdeauna am făcut tot ceea consider eu că e bine, simt în stomac, am un echilibru, de mică am făcut doar ceea ce mi-a plăcut mine.

Deși e greu să te lupți cu oamenii din jur, să faci doar ce crezi tu că e bine. Am avut și curajul să sar în gol, să iei o decizie chiar dacă nu ai nimic pregătit.

Așa a fost când am plecat de la Realitatea, nu aveam nimic pregătit, nu proiectul care să-mi aducă succesul la Kanal D.

Într-o decizie, o secundă, după un telefon primit, am decis că nu-mi vând emisiunea, eu sunt Denise Rifai și nu voi fi altcineva, publicul doar pe ea o va vedea. Fără să știu dacă voi mai avea vreodată șansa de a lucra într-o instituție de presă unde să am independență editorială. Eu pe mine nu mă pierd”, a explicat jurnalista după un deceniu petrecut la Realitatea TV.

”Unii zic că sunt figurantă sau fițoasă”

Denise Rifai a fost fermă în privința unui subiect privat, mai ales că a fost chestionată de multe ori pe seama acestui detaliu. „N-o să fac un copil, de dragul de a face un copil. Sunt pregătită să n-am copii de va fi să fie să n-am copii.

De mică mi-am dorit copii. Naomi Campbell a născut la 53 de ani, deci se poate, oricând. Sunt femei care văd că relația nu merge și, totuși, fac un copil. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple, să apară un bărbat și să-mi fac o familie!”, a reacționat femeia de 37 de ani.

„Unii zic că sunt figurantă, alții zic că sunt fițoasă, dar eu încerc să mă protejez. Unora le e frică. S-au scris lucruri urâte despre mine, nu pricep de ce. Nu zic să fie doar de bine, dar lucruri care nu sunt adevărate… Cei care mă cunosc, știu că sunt un om pe care se pot baza”, a mai spus ea.

Citește și

Ce a consumat Dorian Popa când a fost prins drogat la volan. Reacția Europol