Denise Rifai nu are studii de jurnalism: ”Mi-a plăcut”

Denise Rifai este una dintre cele mai faimoase jurnaliste de la noi din țară, iar cota jurnalistei a crescut în ultimul an și jumătate, de când cu realizarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Totuși, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, aceasta.

A terminat ASE

Denise Rifai nu are studii în jurnalism, ea fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București. La bază, aceasta este economist. Faimoasa prezentatoare a recunoscut că i-a plăcut mereu la școală și își dorea să fie prima de fiecare dată.

În trecut, pe vremea când era studentă, vedeta de la Kanal D dorea să devină specialist în islam în România. Totuși, planurile acesteia s-au schimbat și până la urmă a ajuns la ASE.

”Mi-a plăcut școala”

”Mi-a plăcut școala! Eu trebuie să fiu lider, numărul 1. Cei mai frumoși ani au fost pentru mine anii de școală şi de liceu. Învăţam bine, da! În facultate am avut niște emoții.

Îmi doream să devin specialist în zona de parte islamică aici în România, fapt pentru care doream să fac arabă ca specializare.

În anul pregătitor am făcut o schimbare uriașă. Profesorul care trebuia să mă pregătească a trebuit să renunțe și am dat la ASE”, a declarat Denise Rifai în podcastul lui Damian Drăghici.

Denise Rifai, probleme cu tatăl ei din cauza meseriei

Din cauza meseriei pe care a ales-o, Denise Rifai a avut probleme cu părinții, în special cu tatăl său.

Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că tatăl ei nu și-a dorit niciodată ca ea să lucreze în presă, fiind și acum supărat pe ea din această cauză.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa.

Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată”, a dezvăluit vedeta la la Radio Impuls.

Citește și

Robert Turcescu și-a cunoscut soția pe Facebook. Ce a spus despre relația cu Oana Sârbu