--> -->

Denise Rifai după imaginile cu Clotilde Armand în sala cu sacii cu buletinele de vot: ”Asta e fraudă. Reluare!”

Jurnalista Kanal D, Denise Rifai, realizatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, a luat act de imaginile cu Clotilde Armand, primarul sectorului 1, prezentă în sala unde erau depozitați sacii cu buletinel de vot la alegerile locale din toamna 2020.

La aproape un an de la momentul votului, după dispute nenumărate cu reprezentanții PSD, imaginile prezentate sunt grăitoare. Opinia publică a criticat gestul edilului S1, social-democrații cer de atunci reluarea votului, Denise Rifai a scris azi și a motivat de ce ar trebui să se producă acest lucru. Ziarista a avut mai multe ieșiri anti-politicienii USR-PLUS în acest an.

”Dincolo de atacurile și propaganda politică, un singur lucru e cert: la sectorul 1 alegerile trebuie reluate! Alegerile au fost fraudate!

O să explic imediat de ce. Indiferent de justificări și de felurite explicații, în biroul electoral de sector, NU SUNT LEGALE astfel de “desfășurări” de forțe, așa cum vedem în toate aceste imagini, care descriu atmosfera de “șezătoare” din camera unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot ce aparțineau secțiilor de votare de pe raza sectorului 1.

Nici nu mai contează cine sunt cei care erau în sală. În baza legislației electorale, în acea sală puteau fi MAXIMUM 9 PERSOANE, adică toată componența Biroului electoral sector 1 – cei 7 reprezentanți ai partidelor împreună cu vicepreședintele și președintele BES1, procurorul Nicolae Sprancu.

Nimeni din toți cei pe care-i vedem în imagini nu aveau ce căuta în acea sală! Nu contează că era sau nu era Clotilde între ei. În imagini pot fi numărate cu lejeritate circa 30 de persoane ori asta înseamnă scurt: FRAUDĂ!!!!!!

Nu există așa ceva! În niciun colț de lume și de țară care se vrea “democrată”, astfel de imagini nu-și pot avea nicio justificare!

Deja nu mai conteaza cine și cât a furat, sau cine si cum a “numărat”. E clar că lucrurile nu sunt în regulă și că nimic din tot ce ne este prezentat ca rezultat actual – de la numele actualului primar la componenta actualului CL – nu mai pot trece ca informații veridice.

Am văzut că este foarte multa încrâncenare în taberele politice. Însă dincolo de lupta politică, aceste alegeri trebuie anulate iar Votul trebuie reluat! Și să câștige cel mai votat dintre candidați, nu cel mai “bine numărat”.

Ps. Suntem sau nu stat de drept???! Oare???!”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Klaus Iohannis recomandă Parcul Natural Comana. La jumătate de oră de București