--> -->

Denise Rifai, despre viitorul soț: ”Nu asta contează. Sunt mai căprioară așa”

Denise Rifai a povestit cum trebuie să fie viitorul ei soț. Într-un interviu pentru unica.ro, prezentatoarea de la Kanal D a spus și care a fost sfatul pe care l-a primit de la tatăl ei.

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, a luat căsnicia părinților ei drept model. Tatăl vedetei este de origine arabă și este din Iordania. De fiecare dată când are timp, ea merge în țara natală a părintelui său.

”Să fie bărbat și să aibă grijă de mine”

Jurnalista nu are preferințe când vine vorba despre naționalitatea viitorului soț. ”Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează.

Contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Nu-i place în bucătărie

Deși în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este mereu serioasă, în timpul liber, prezentatoare este total diferită. Ea mărturisește că este un om bun și o fire foarte caldă.

”Sunt mai căprioară așa. Sunt o fată caldă, un om bun, pentru că sunt o tipă justițiară, am această mină destul de rigidă, pentru că sunt mediile acestea complicate, dure, unde realmente oamenii trebuie să înțeleagă că tu ești în controlul discuției, în controlul informațiilor”, a declarat Denise Rifai.

Vedeta de la Kanal D a mărturisit că nu îi place deloc să gătească. Știe să prepare alimente simple, însă nu știe să facă mâncare precum ciorbă, carne gătită.

”Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mărturisit prezentatoarea.

Citește și

Economie la Muzeul Brukental din Sibiu: becuri cu led și senzori în loc de întrerupătoare