Denise Rifai despre inelul oferit de Dan Bittman: ”Ar putea fi el bărbatul acela”

Denise Rifai a vorbit despre legătura dintre ea și Dan Bittman, după ce artistul i-a oferit un inel în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Ulterior s-a speculat că cei doi ar avea o relație amoroasă. În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Denise Rifai a vorbit despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa.

Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Dan Bittman i-a dăruit vedetei de la Kanal D un inel, iar ea îl poartă și în ziua de astăzi.

”Foarte faină atitudinea”

Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

”M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea.

”Cred în spirite”

”Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia.

Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de drumul şi destinul tău.

Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor.

Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă”, a mărturisit Denise.

Citește și

DNA l-a trimis în judecată pe doctorul timișorean Virgil Musta