Wave Resort

Denise Rifai a răbufnit: ”Mă uit cu groază”. Mesaj uimitor pentru Florin Cîțu

Denise Rifai a devenit una dintre jurnalistele cunoscute ale României în special prin emisiunile realizate la Kanal D, în care are invitați celebri supuși unui tir de 40 de întrebări.

O prezență importantă în media, Denise Rifai a avut o reacție de susținere la adresa actualului premier, Florin Cîțu, impresionată de un discurs al unui coleg de breaslă, Cristian Tudor Popescu (detalii aici), care i-a făcut o analiză șefului Executivului.

Într-o vreme în care Florin Cîțu a fost criticat vehement, Rifai a lansat laude în cascadă la adresa premierului. Spune despre acesta că deștept și incoruptibil, lucru care l-ar face periculos!

”CTP este, din păcate, singurul dintre jurnaliștii cu vechime și greutate ai României, care au avut câteva cuvinte bune la adresa actualului primi-ministru. Este foarte mult adevăr în portretul pe care CTP i-l face lui FC! Un tip tânăr, cu o meserie a lui, care a fost numit la conducerea acestei țări.

Are potrivnică a parte importantă din clasa politică de azi. Căci exact profilul lui Florin ar trebui să existe într-o clasă politică reformată.

Dar, din păcate, cei mai mulți dintre politicienii tineri, sunt mai periculoși decât cei vechi. Mai nepregătiți. Muuult mai nepregătiți și foarte, foaaarte avizi de bani și de putere. Cum e mai rău, adică! Mă uit cu groază la ”noua” clasă politică. Cât despre Florin. E tânăr. E deștept. Și nu e corupt. Nici coruptibil. Și, în plus, are o meserie a lui. Cam periculos pentru mulți, zic!

Mă întreb însă înspre ce orizonturi privesc ceilalți mari jurnaliști ai României?! Oare de ce e așa mare tăcerea?! Cu siguranță, nu e doar CTP cel ce a constatat cele pe care le-a enumerat în editorialul său. Cât despre noi, ne vedem la #40deintrebari. Și, în curând, și cu Guvernul României! Îl luăm la întrebări”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Citește și

VIDEO Cadou special pentru ÎPS Teodosie: ”Sfaturile dumnealui m-au ajutat”