Denise Rifai a mărturisit: ”Nu mi-am căutat partenerii cu lupa, dacă au bani”

Una dintre prezențele importante din showbizz-ul românesc, jurnalista Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, a trecut de partea cealaltă a mesei, ea a fost cea intervievată cu ocazia podcast-ului „Te ascult” al Ilincăi Vandici.

A fost o discuție caldă, cu multe pilde, despre prietenie, despre împliniri și dezamăgiri, despre ceea ce face Denise Rifai în afara platourilor de filmare, a carierei sale.

”Unii zic că sunt figurantă sau fițoasă”

Denise Rifai a fost fermă în privința unui subiect privat, mai ales că a fost chestionată de multe ori pe seama acestui detaliu. „N-o să fac un copil, de dragul de a face un copil. Sunt pregătită să n-am copii de va fi să fie să n-am copii. De mică mi-am dorit copii. Naomi Campbell a născut la 53 de ani, deci se poate, oricând. Sunt femei care văd că relația nu merge și, totuși, fac un copil. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple, să apară un bărbat și să-mi fac o familie!”, a reacționat femeia de 37 de ani.

„Unii zic că sunt figurantă, alții zic că sunt fițoasă, dar eu încerc să mă protejez. Unora le e frică. S-au scris lucruri urâte despre mine, nu pricep de ce. Nu zic să fie doar de bine, dar lucruri care nu sunt adevărate… Cei care mă cunosc, știu că sunt un om pe care se pot baza”, a mai spus ea.

”Nu mi-am căutat partenerii cu lupa, dacă au bani”

Ce prețuiește cel mai mult la un bărbat, a fost chestionată Denise Rifai. „Energia lui e foarte importantă în viața unei femei. E foarte frumos să asculți complimente de la ei. Eu încerc să-i onorez pe toți cei ce îmi spun o vorbă frumoasă. „Împreună” este complementar, e nevoie de așa ceva. Ideea de bărbat este să te poți baza pe el, din toate punctele de vedere, oricând. Am avut norocul de a avea parte de oameni inteligenți, să aibă răspunsurile atunci când eu nu le mai am.

Financiar, ca financiar, dar important e să te potrivești cu celălalt. N-am stat să-mi caut partenerii cu lupa, «are bani, n-are bani», el trebuie să fie bărbat. Și să fie cultivat. Sunt idealistă, cred în dragoste, în dragostea eternă. Sper că n-am întâlnit-o până acum, fiindcă dacă aș fi întâlnit-o și-am pierdut-o, nu, nu, nu… Sunt dornică să întâlnesc dragostea vieții mele, cred și-n căsătorie”, a dezvăluit Denise Rifai.

Cum își alege prietenii

Jurnalista și-a prezentat principiile de a a exista: ”Sunt câțiva oameni în viața mea, foarte puțini, care au această mare menire de a asculta, când am o problemă, am multă încredere în ei. Iar eu mă țin de cuvântul lor, vin cu răspunsul la întrebări.

Primul pas este să alegi cu multă grijă oamenii ce-ți sunt în viață. Am avut experiența a două relații de prietenie, cu două femei, care s-au terminat într-o zi.

Eu sunt foarte clară, sunt cel mai bun om, dar când m-ai dezamăgit, s-a terminat! Cum îmi aleg prietenii? Oameni mai mari decât mine, în care mă văd după zece ani”.

Citește și

Alertă maximă: 11 țări au suspendat Tratatul Schengen