Denise Rifai i-a luat iar în colimator: ”Fomița e mare!”

Denise Rifai continuă să pună tunurile pe politicienii din USR, care s-au retras de la guvernare și au influențat, într-o bună măsură, criza politică din acest moment.

Jurnalista Kanal D îi acuză pe cei de la USR că dau dovadă de ipocrizie și că aceștia au criticat extrem de dur absolut toate propunerile PNL pentru funcția de premier.

Totodată, Rifai amintește cuvintele dure folosite de useriști pentru a-i descrie pe Nicolae Ciucă sau Ludovic Orban.

Îi fac ”ipocriți”. Cum justifică

„Ipocriţii din politică! Constat cu surprindere modul în care liderii USR, jonglează de la o zi la alta cu opiniile politice. Deh, ce sa faci, “fomița” e mare, iar nevoia de a fi la Guvernare probabil că le dă serioase bătăi de cap. Să vă explic.

Mai nou, liderii USR au umplut internetul cu mesaje în care mor de grijă că #FlorinCitu nu o să mai fie prim-ministru (de parcă nu ei au votat împotriva lui in Parlament) şi de drag că o să fie Nicolae Ciucă (de parcă nu ei s-au opus acestei nominalizări în decembrie 2020!)”, a scris jurnalista pe Facebook.

Recunoscută ca un fan devotat al lui Florin Cîțu, Denise Rifai a continuat pe un ton dur.

Apel la memorie

”Pentru că au darul uitării SAU pur si simplu, doar o memorie selectivă, as vrea le aduc putin aminte ce spuneau despre acelasi Nicolae Ciucă, despre care astăzi spun că este un om decent şi că ar vrea să facă parte dintr-un Guvern condus de ei.

Dan Barna (8 decembrie 2020): ”Ca principiu, suntem o țară europeană, nu neapărat soluția militară este cea mai bună”.

Vlad Voiculescu (21 octombrie 2021): ”Când această perioadă se va fi terminat și mai mulți români care înțeleg ce se întâmplă vor fi emigrat către țări care au reușit să își consolideze democrațiile ”civile” iar la nivelul întregului popor încă un mit – acela al militarului de carieră care își dă viața pentru țară – se va fi dărâmat”…

Tot cam Aşa spuneau şi despre Ludovic Orban: “un personaj îngrozitor care nu poate fi Prim-ministru într-un Guvern din care face parte USR” şi, acum, iata, sunt cei mai buni prieteni.

Cum as putea concluziona oare toata aceasta “situatiune”?! :)) Ma intreb caci fiind jurnalist si neputandu-ma ascunde in spatele “declaratiilor politice”, as putea fi acuzata de limbaj “neadecvat”. :)))))

Sa fie oare “ipocrizie” … “oportunism” saaaau …..

Ps: Ma ajutati?”, a mai scris ea.

Citește și

Replica lui Raed Arafat dacă vor fi restricții de Crăciun