Denise Rifai a atacat doi primari din București: ”Unul se tunde, altul învață limba română”

Jurnalista Denise Rifai a avut o reacție dură, din nou, la adresa unor politicieni USR-PLUS, nefiind la primul atac de acest gen. De data aceasta a făcut trimiteri explicite vizavi de primarul Capitalei, Nicușor Dan, și cel de la Sectorul 1, Clotilde Armand.

”Eu nu știu ce regim de viață au domnii de la USR-PLUS, dar pe mine m-au cam băgat la idei. Deci, unicul subiect la modă apropos de Primarul Capitalei a ajuns podoaba sa capilară.

Oamenii nu mai au nici apă rece între timp, orașul e un dezastru total și domnul primar e ocupat cu un referendum pe Facebook în urma căruia să se lase convins să se tundă. Iar mai noi Nicușor Dan și-a făcut un titlu de glorie din faptul că s-a lăsat convins să se tundă. Treaba e că este pe bune!

Deci: orașul pică pe noi și toată lumea vorbește de cârlionții primarului. Iar primarul, de parcă ar fi rezolvat Radet-ul, prezintă chestiunea tunsului care e o maaare realizare. Mă întreb: oare bucureștenii l-au votat pe Nicușor Dan ca să vadă cam cât îi crește părul?!

Pe de altă parte, cetățeanca Clotilde le spune locuitorilor de la Sectorul 1 că lumea e rea și că șobolanii de pe străzi nu sunt de fapt șobolani, că gunoiul nu e gunoi și că presa e potrivnică. Cred că mâine ne va anunța adevăratul obiectiv de mandat: să anunțe că a reușit să învețe limba română.

Încep să cred că acest partid USR-PLUS are ca scop unic dezvoltarea personală a liderilor săi, din și cu bani publici. Unul se tunde și celălalt învață limba română. Mâine, oare, ce ne va mai trăzni?!”, a reacționat Denise Rifai pe Facebook.

Citește și

Noi detalii în cazul decesului Maicii Siluana Vlad. Unde va fi înmormântată