Demolați după eșec: ”Îl enervează banii. Merg pe teren!”

Dinamo a pierdut, 0-2, meciul tur din barajul de menținere/promovare în Liga 1, iar duminică este returul cu U Cluj, de la ora 21:00, pe arena din Ștefan cel Mare.

Fost junior în ”Ștefan cel Mare” și trecut pe la Sportul, Unirea Urziceni sau Rapid, Dacian Varga i-a criticat pe atacanții Christian Irobiso și Vlad Morar, pentru prestația din meciul din Ardeal. Varga a marcat unicul gol al meciului Unirea Urziceni – Dinamo, din mai 2009, ”câinii” pierzând în dauna ialomițenilor titlul și calificarea directă în grupele Champions League!

”Sunt mulți care nu au ce să caute aici, strigător la cer”

”Din punctul meu de vedere, sunt mulți jucători care nu au ce să caute la Dinamo, cu tot respectul pentru ei. La ultimul meci, am rămas șocat. Nu ai cum să te prezinți în halul ăsta.

Am văzut jucători care mergeau pe teren. Îl dau exemplu pe Vlad Morar. A intrat 30 de minute și nu cred că a alergat 3 kilometri. E strigător la cer să joci un baraj și să mergi pe teren!

Cred că a fost supărat că n-a jucat de la început, dar cred că supărarea asta trebuia să și-o arate pe teren. Nu trebuia să meargă pe teren. N-am văzut dăruire, nu am văzut o disperare de a câștiga.

Pe Morar nu-l cunosc, dar l-am văzut la mai multe meciuri. Mi se pare că ori e milionar, că are bani foarte mulți și îl enervează banii. Altfel nu-mi explic cum se poate plimba pe teren.

Mă așteptam mai mult de la Torje, de la Matei sau Filip. Mă așteptam să-l trezească să-i spună «Băi băiatule, nu ai cum să mergi pe teren! Ne jucăm soarta». Să intri așa pe teren, să nu te intereseze… E strigător la cer ca un jucător de la Dinamo să aibă o astfel de atitudine când joacă un meci capital”, a spus Dacian Varga la GSP LIVE.

”Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

Varga a continuat atacurile și s-a declarat deranjat și de jocul prestat de Christian Irobiso și fundașul Răzvan Patriche, fostul său coleg.

”Foarte mulți dintre jucători au fost foarte, foarte slabi, din punctul meu de vedere. Nu văd cum ar putea să întoarcă soarta barajului.

Mă aștept mai mult de la Irobiso. Săracul, cu tot respectul, eu nu l-aș chema nici pe sintetic când jucăm. Mi se pare foarte slab. Dacă te puneam pe tine atacant, mai țineai de minge, mai scoteai un fault. Mai rău nu aveai cum să fii.

Iar apărarea, de la început, a fost sub orice critică. Nimeni nu a dat randament, deși fundașii au tot fost schimbați. Patriche nu mai e fotbalistul pe care-l cunosc eu.

Cred că nu poate juca sub presiune, iar la Dinamo fiecare meci are încărcătură”, a adăugat Varga.

Citește și

Atunci va elibera Traian Băsescu vila de protocol: ”Bravi bărbați ai țării”