Pacienții nu vor avea de cine să fie vindecați. Problema MAJORĂ

Tot mai multe cadre medicale dau înapoi în lupta cu Coronavirusul. Ieri, medicii și asistentele de la Orăștie au anunțat că pleacă acasă, spunând că nu au destule echipamente de protecție. Prefectul Vasilică Potecă a făcut un control la unitatea medicală și a infirmat spusele doctorilor.

Azi, a venit rândul celor de la Spitalul Căi Ferate Timișoara, aflat în linia a doua de intervenție. Zece asistente și infirmiere au demisionat, motivând lipsa materialelor de protecție în fața Covid-19.

“Cred că sunt aproximativ zece asistente și infirmiere. Nu știu exact pentru că este o dinamică foarte mare. Sunt convins că au invocat și lipsa materialelor de protecție. Este o oarecare stare influențată de Covid-19 – teamă și anxietate. Este un cumul de factori. De la autorități nu am primit nimic, de la prefectură, nimic, de la primărie, nimic, nimic de la ISU. Nici din ce s-a achiziționat centralizat prin ONAC nu am primit ceva”, a declarat pentru Press Alert Ciprian Olaru, managerul Spitalului CF Timișoara.

Citește și:

Situație dramatică și la Spitalul AradNo Comments Yet

Comments are closed