--> -->

Deian Sorescu, tot în Liga 1? Dorit de o candidată la titlu, Dinamo poate câștiga bani

Deian Sorescu a uitat că a fost căpitanul lui Dinamo în momentul în care a semnat, iarna trecută, cu FCSB, dar ratarea titlului de către roș-albaștri nu va permite achiziționarea internaționalului de la Rakow.

În urma unui nou sezon dezamăgitor, Gigi Becali a luat decizia de a face curăţenie serioasă în lot. Printre cei care au plecat de la FCSB în această vară s-a regăsit şi Deian Sorescu.

Nu va rămâne la Rakow, e clar!

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de la polonezii de la Rakow, însă patronul vicecampioanei României a luat decizia de a nu activa şi opţiunea de cumpărare a lui Deian Sorescu.

Astfel, jucătorul s-a întors deja sub comanda polonezilor, dar este foarte aproape de a reveni în fotbalul românesc mai repede decât se aştepta.

Dorit sub comanda lui Adrian Mutu

Conform playsport.ro, oficialii Rapidului au demarat deja negocierile pentru transferul lui Deian Sorescu. Giuleştenii au pregătit o ofertă de 600.000 de euro, ofertă care pare a fi pe placul oficialilor lui Rakow.

Astfel, bănățeanul ar putea ajunge sub comanda lui Adrian Mutu. Dacă afacerea se va face, roș-albii au o cotă de 10 procente în cazul tranzacției.

1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Două goluri a reuşit Sorescu în cele 18 meciuri jucate pentru FCSB, iar Gigi Becali l-a criticat în dese rânduri. Totodată, suporterii ”câinilor” au criticat trădarea fotbalistului.

Citește și

Viorica și Ioniță de la Clejani, cadou inedit pentru Johnny Depp: „A purtat-o”