Declic la Dinamo! ”Nu există niciun dubiu”

Victorie mare pentru moralul lui Dinamo, 3-0 cu Voluntari, după șase meciuri fără succes, cinci eșecuri și o remiză. Golurile lui Paul Anton și Borja Valle au creat declicul de care avea nevoie ”haita”, care promite să învingă tot până la final.

Urmează meciul cu Viitorul din Cupa României, de acasă, sâmbăta viitoare, apoi deplasare la Pitești, plus alte două partide acasă, cu Iașiul și cu CFR Cluj, ultima rundă pe 2020 fiind la Clinceni. Elevii lui Cosmin Contra sunt energizați după victorie și după palma morală pe care, după gol, Borja Valle a dat-o conducerii.

”Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare de-a lungul timpului, în ultima perioadă. Această victorie este pentru voi, fanilor, pentru noi și pentru cei apropiați nouă care ne vor binele. Vom da sută la sută pe teren în fiecare săptămână ca să nu existe niciun dubiu. Hai Dinamo!”, a scris Camara pe Instagram. ”Performanță solidă, fără gol primit și succes important. Mulțumim tuturor pentru suport”, a adăugat Isma Lopez.

”Mă simt bine”, a adnotat și Fabbrini. “Am jucat mai multe meciuri bune, dar n-am avut noroc, nu eram compacți. Noi, ca echipă, suntem uniți, trebuie să rămânem astfel. Nu putem controla situația financiară, situația ne afectează pe toți, trebuie să fim o echipă și să credem în noi! Să jucăm mereu ca în acest meci.

Eu sunt aici, vreau să rămân concentrat la echipă, la antrenamente, încerc să nu mă gândesc la situația banilor. Cred că putem face multe lucruri frumoase pentru Dinamo, deși e greu pentru familiile noastre. Trebuie să fim în formă și să câștigăm toate meciurile”, a completat Tomas Mejias imediat după meci.

Citește și

Fost ministru al Muncii: ”Deschideți piețele! Orbane, ține ședință de Guvern afară în frig și ploaie!”