Declarație surprinzătoare a lui Arlauskis. Chipciu le dă peste nas contestatarilor și trimite un mesaj către FCSB

CFR Cluj a dovedit încă o dată cine este cu adevărat. Pe cel mai vulcanic stadion din România, ”Ion Oblemenco”, ardelenii au învins cu 2-0 pe U Craiova și a făcut diferența într-un moment ce poate fi decisiv înainte de startul play-off-ului.

”Feroviarii” intră din nou de pe locul 1 în ultimele 10 etape. După înjumătățirea punctelor, CFR e la 3 puncte în fața oltenilor și la 4 puncte de FCSB și de Gaz Metan. Astra are 21 de puncte, la fel ca și Botoșaniul, la 5 puncte de lider. Moldovenii mai au un meci mâine cu Poli Iași.

”Din păcate, am intrat doar cu 3 puncte avans în play-off, deși am fi meritat cu 6. Am venit pe un stadion foarte complicat, în fața unor fani minunați. Dacă aveam și noi o asemenea susținere, aveam 13 puncte avans, nu 3! Încă o dată CFR Cluj a demonstrat cine este. A fost un joc urât al nostru, dar importante sunt punctele”, a comentat Arlauskis.

La prima prezență la CFR, Chipciu s-a achitat de sarcini: ”Asaltați, noi? De cine? Oltenii au avut câteva ocazii, e drept, dar două sau trei au fost în aceeași fază, astfel că se punea doar un gol, nu 7! Iar asaltul de care vorbiți, adică ocaziile, au venit după niște pase lungi.

Până la urmă, e clar că nu suntem Barcelona, să controlăm doar noi meciul. Campionatele așa se câștigă, cu bătaie pe fiecare minge. Tot se zice că avem noroc, dar și norocul ține cu cei puternici. Și Steaua a avut posesie cu Chindia, iar la ultima fază, hop!, a venit golul. Degeaba ai posesie dacă nu dai gol.

Personal, am scăpat de presiunea din capul meu. Am jucat 80 de minute după 7 luni de pauză. Am alergat, m-am antrenat, cred că doar în această săptămână am alergat 40 de kilometri, cu totul. Și n-am fost în Belgia pescar, am jucat, m-am antrenat, alături de oameni importanți. Am fost eu antrenat de Kompany”.

Citește și:

După ce a râs de Ionuț Negoiță s-a pus pe cei de la CFR Cluj: ”Jocul lor clasic ”

 

[post-views]
[post-views]