Declarație superbă a lui Darren Cahill despre Simona Halep: ”De aceea am hotărât să lucrez cu ea”

Darren Cahill a vorbit înainte de debutul Simonei Halep la US Open despre șansele Simonei la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, dar a dezvăluit și unul dintre motivele pentru care a acceptat să o antreneze.

”Simona vine împrospătată, relaxată după anul pe care l-a avut și după titlul de la Wimbledon și este încrezătoare. Cred că este destul de deschis turneul. Casele de pariuri o au pe Serena favorită, dar ea are o tragere foarte dificilă, cu Sharapova în primul tur. Maria este mereu jucătoarea care se va ridica la nivelul meciului și îi va fi dificil. În plus, sunt alte 15-20 de jucătoare care nu m-ar surprinde să câștige turneul.

Cred că Simona poate fi și mai bună, cu siguranță! Are o șansă grozavă la Flushing Meadows. Are doar 27 de ani și am văzut în actuala generație o mulțime de sportivi care joacă cel mai bun tenis al lor după ce trec de 30 de ani, astfel că vârsta nu e o problemă pentru ea.

Este una dintre cele mai “flămânde” jucătoare de tenis pe care am întâlnit-o vreodată, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am hotărât să lucrez cu ea când mi-a cerut asta, în urmă cu patru ani. Puteam vedea în ochii ei dorința de a fi cât mai bună, se dedică sută la sută tenisului, pe care îl pune pe primul loc, iar ăsta este un motiv pentru care a avut atât de mult succes”, a declarat Darren Cahill.

Citește și:

Simona Halep povestește cum se relaxează înainte de US Open: ”Am fost”