Decizii drastice după scandalul de la Pitești

Sancțiuni aspre din partea Comisiei de Disciplină a FRF după situațiile din meciul FC Argeș – FCSB (2-3).

Ionuț Șerban (30 de ani), căpitanul celor de la FC Argeș, și George Neagu, preparatorul echipei, și-au aflat pedepsele la Comisia de Disciplină, după incidentele de la meciul pe care piteștenii l-au pierdut acasă, 2-3 cu FCSB.

Trei etape, respectiv o lună

Atunci, mijlocașul era eliminat după ce l-a lovit cu palma peste față pe Florin Tănase, în timp ce Neagu l-a agresat pe căpitanul roș-albaștrilor la vestiare, după partidă.

Șerban a fost suspendat trei etape și a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, în timp ce Neagu a primit o suspendare de o lună și o amendă în valoare de 6.800 de lei!

La începutul săptămânii, fostul preparator fizic al dinamoviștilor, George Neagu, a fost prezentat în lumini negative în toată media, pentru conflictul de la vestiare cu căpitanul FCSB, Florin Tănase.

Cei doi au ajuns și în atenția poliției, după o sesizare la adresa IPJ Argeș. Cu toate că fotbalistul nu a dorit să meargă mai departe cu reclamația.

”Mi-au făcut ofertă ca sa refuz”

Totuși, forul federal s-a sesizat și a luat decizii drastice. Neagu a explicat că a rămas apropiat de mulți jucători ai lui Dinamo, mai mult, sunt mulți care-i solicită ajutorul în caz de nevoie.

”Unii jucătorii de la Dinamo mai apelează la mine când se accidentează, dacă pot să-i ajut cu completări din punct de vedere fizic. E un club unde am avut o performanță, îi respect pe oamenii de acolo. Chestia e că au neglijat foarte mult partea fizică începând din iarnă. Un club ca Dinamo nu trebuia să facă asta.

Conducerea lui Dinamo mi-a făcut o ofertă pe care să o refuz, o ofertă ca să nu rămân. La jumătate din ce aveam. Mă înțelesesem cu DDB pe o sumă, iar conducerea a înjumătățit-o. Încă nu se intrase în insolvență”, a explicat preparatorul.

Citește și

Băsescu internat de urgență la Paris!