--> -->

Decizii ce privesc Dinamo și suporterii ”câinilor”

Dinamo a învins pe Unirea Slobozia, scor 1-0, gol Alexandru Pop, ”câinii” se pregătesc de un drum lung și un duel aprig cu Minaur Baia Mare, duminică dimineață, de la ora 11:00.

Cea mai lungă deplasare a sezonului, dar în care Dinamo pornește cu prima șansă și echipa lui Ovidiu Burcă caută al doilea succes consecutiv în campionat, care ar putea menține vii șansele de a prinde play-off-ul până la urmă.

La revenirea în Capitală, Dinamo are următorul meci pe teren propriu, împotriva celor de la Ripensia Timișoara, partidă care se va juca tot la Giurgiu. Acest duel se va juca în week-end, conform programării realizate de FRF.

La mijlocul săptămânii, după partida cu Ripensia, roș-albii vor avea un meci în Cupa României, împotriva celor de la FC U Craiova, partidă care încă nu s-a stabilit pe ce stadion se va juca.

Programul următoarelor meciuri

LIGA 2 (etapa 10)
Dinamo București vs Ripensia Timișoara
sâmbătă, 15 octombrie, ora 12:00

CUPA ROMÂNIEI (faza grupelor)
Dinamo București vs FC U Craiova 1948
marți, 18 octombrie, ora 21:00

LIGA 2 (etapa 11)
Metaloglobus vs Dinamo București
sâmbătă, 22 octombrie, ora 12:00.

Burcă: ”Am arătat lucruri pe care Hîldan le arăta pe teren”

”S-a schimbat atmosfera, lucrurile încep să capete o formă, începutul a fost mai greu. Am avut un adversar, Unirea Slobozia, care se apără extrem de bine, cred că are cea mai bună apărarea din Liga 2. A venit acel gol al lui Pop și lucrurile au căpătat o altă turnură.

Ceea ce este cel mai important în ziua asta tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren: determinare, pasiune, agresivitate. Nu am cedat absolut nicio clipă, lucrurile astea m-au bucurat foarte mult.

Orice antrenor care ar fi venit aici, ar fi avut nevoie de timp. Faptul că începem să câștigăm jocuri și să avem consistență, astea sunt lucrurile pe care trebuie să le continuăm”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

Citește și

Bănel Nicoliță, mărturisire înfiorătoare: ”Am vrut să mă omor după acel moment”