--> -->

Decizie radicală a Netflix! Ce abonamente se anulează

Cu ocazia pandemiei de coronavirus, oamenii au descoperit și mai mult Netflix. Oferind o gamă largă de filme, seriale, documentare, unele producție proprie, platforma de streaming a atins 183 de milioane de abonați în prezent.

Compania a luat o decizie radicală având în vedere că, totuși, jumătate dintre conturile de pe Netflix sunt inactive. Va începe să întrebe utilizatorii inactivi dacă doresc să îşi păstreze calitatea de membri. Dacă nu primeşte răspuns, compania va anula automat serviciul! Decizia a fost luată pentru ca oamenii să nu plătească un servicu pe care nu îl folosesc.

Directorul Eddy Wu a motivat decizia prin faptul că oamenii nu ar trebui să plătească pentru un serviciu pe care nu îl folosesc. Netflix se va adresa tuturor celor care nu au mai folosit platforma de streaming în ultimii doi ani. Utilizatorii vor primi e-mailuri şi notificări cu privire la opţiunea de continuare a abonamentului. În România cel mai ieftin abonament costă echivalentul a 8 euro. Și avem acces la peste 4.000 de titluri, diverse seriale, filme, documentare.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Camping senzațional lângă Munții Iorgovanului