Decizie pe sufletul ”câinilor”: este out de la Dinamo!

Veste care sigur va fi primită cu bucurie de către suporterii dinamoviști: Cătălin Țîră, 29 de ani, nu mai este în planurile lui Ovidiu Burcă și ale lui Dinamo! Probabil, la iarnă, se va despărți de echipă, dacă nu chiar mai devreme.

Ovidiu Burcă a fost contestat din cauza lui Cătălin Țîră

Nu este o mare surpriză, având în vedere că jucătorul care are o medie de 22 de minute pe joc în acest sezon nu a mai intrat deloc în planul tactic al echipei în ultimele două runde.

Ultima dată, Țîră a intrat pe final de meci la etapa cu CFR Cluj (1-1), a jucat șapte minute, și-atunci a fost apostrofat de unii spectatori.

În mediul online, Cătălin a fost contestat vehement de suporteri, care, printre altele, i-au reproșat și lui Ovidiu Burcă faptul că l-a favorizat în detrimentul lui Alex Pop, plecat între timp la Chiajna, și că l-a menținut în lotul pentru Liga 1.

Opt meciuri a adunat Țîră în actuala ediție, cel mai mult a jucat 67 de minute într-un meci, cu U Cluj (1-1).

Un gol în 15 meciuri pentru Cătălin Țîră în ediția de Liga 2

Cătălin Țîră a fost și în lotul formației în sezonul petrecut în eșalonul secund. Chiar dacă nu a jucat un rol principal în stagiunea precedentă. A marcat un singur gol, în 15 meciuri, când a intrat în minutul 89 al partidei cu Oțelul (3-0) din play-off!
Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui

Atacantul nu a jucat, apoi, în ultimele cinci runde din play-off, de patru ori doar spectator, o dată rezervă neutilizată, dar a revenit în dubla de la baraj cu FC Argeș.

A intrat de fiecare dată pe final de partidă, 17 minute la 6-1 pe Arena Națională, apoi 5 minute la Mioveni la 2-4 cu trupa lui Bogdan Vintilă. Iar Ovidiu Burcă a decis să-l păstreze în lot, în ciuda opoziției dure pe care a primit-o din partea fanilor.

În total, atacantul are doar 2 goluri și un assist pentru Dinamo în 31 de meciuri.

Citește și

Carmen Tănase și-a motivat o alegere: ”Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște ”animale” ciudate”