Decizie luată de Ștefan Bănică: ”El este unul dintre cei ce țin în viață proiectul”

Dinamoviștii au încheiat 2020 prin a anunța 12.000 de membrii cotizanți ai proiectului DDB, care se luptă pentru supraviețuirea grupării. Dacă Pablo Cortacero continuă să-și încalce promisiunile, fanii adună membri și bani ca să susțină clubul lor drag.

Liderii programului socios au anunțat ”transferul” unui nume mare din showbizz-ul românesc, Ștefan Bănică, artist ce-a compus unul dintre imnurile echipei, nelipsit din deplasările externe ale grupării la începutul anilor 2000. Un vechi și recunoscut dinamovist.

”Actorul, cântărețul și ”câinele roșu” Ștefan Bănică susține proiectul socios DDB.

Nu e chiar ușor să crești în umbra unui nume mare. Riscul este să rămâi în ochii tuturor drept ”fiul lui…”. Așa a fost și pentru Ștefan, mai ales că purta și numele celebrului său tată, talentatul actor Ștefan Bănică.

Până într-o zi când toate colegele noastre de școală nu mai visau altceva decât să-l întâlnească pe băiatul din ”Liceenii”. De atunci, Ștefan a fost într-o continuă ascensiune ca artist. În teatru, în muzică, televiziune sau cinematografie, a ajuns un nume greu, foarte greu și foarte căutat. N-a luat numai numele de la tatăl său. A luat arta de a rosti și pe cea de a cânta. A luat și pasiunea pentru fotbal dar pe o altă cale. Oricât de mult l-a tras Ștefan cel Senior spre Giulești, Ștefan cel Mare l-a convins mai mult și l-a atras iremediabil.

Faima sau lumina reflectoarelor nu l-au împiedicat niciodată să-și declare public, chiar la microfon, apartenența sentimentală alb-roșie.

Atât de mult a contat Dinamo, încât și-a asumat riscul să-și piardă din admiratori. Nu și din admiratoare, pentru că fostele noaste colege îl mai visează și acum.

Și noi continuăm să visăm la un An Nou în care porțile stadionului se vor deschide. Visăm că echipa noastră va fi tot acolo… Ne adunăm cu mic cu mare din Sălăjan, din Obor, din Titan, din calea Moșilor, umplem tribunele și auzim din stația de amplificare: „Astăzi în ȘTEFAN CEL MARE, se adună galeria câinilor…”

La mulți ani, Ștefane! La mulți ani, ”câinilor”! Ștefan este unul din cei 12.000 care țin în viață Dinamo. S-a înscris în DDB de ceva timp, dar am vrut să-l anunțăm astăzi, ca să încheiem anul 2020 cu ceva frumos”, au anunțat suporterii DDB pe Facebook.

Citește și

Mesajul lui Raed Arafat la început de 2021: ”E greu să luptăm dezbinați”