--> -->

Decizie la Dinamo: ”Aceasta e certitudinea”

Dinamo o întâlnește sâmbătă la prânz pe Ripensia Timișoara în campionat, apoi va juca un meci important, de orgoliu, în noul format al Cupei României.

Se joacă marți seară de la ora 21:00 meciul cu Craiova în Cupa României, partidă din grupele competiției. Dinamo are probleme în a găsi un stadion pe care să joace meciurile de pe teren propriu, dar s-a găsit o variantă, cel puțin pentru acest meci.

Ce spune conducerea

Dinamo va juca la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici”, meciul de Cupă contra formației FCU Craiova 1948, de marți, 18 octombrie. ”Teoretic, da, la această oră nu avem certitudinea altei variante”, a declarat Vlad Iacob, pentru Gazeta Sporturilor.

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare luase în calcul să dispute meciurile de acasă pe vechea arenă, însă oficialii grupării bucureștene au fost șocați de starea de degradare avansată a stadionului

Care e situația tichetelor sâmbătă

Dinamo București vs Ripensia Timișoara (Liga 2, etapa 10) se joacă sâmbătă, 15 octombrie, la ora 12:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Dinamo București anunță că fiecare abonat al clubului va primi un bilet gratuit la meciul cu Ripensia Timișoara.

”Abonații clubului au acces pe stadionul din Giurgiu în baza abonamentelor achiziționate la începutul acestui sezon competițional. Special pentru ei, la acest meci, pot fi însoțiți de o persoană în același sector cu abonamentul”, a declarat administratorul special Vlad Iacob conform paginii oficiale de facebook a clubului.

Biletul gratuit pentru fiecare abonat va fi ridicat de la casele stadionului din Giurgiu, de la ora 09:00 până la pauza meciului.

Biletele pentru următorul meci în Liga 2, Dinamo București vs Ripensia Timișoara, au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru.

Biletele achiziționate online pot fi folosite digital (de pe telefon sau tabletă) sau printate, la porțile de acces ale arenei din Giurgiu. Sâmbătă, 15 octombrie, în ziua meciului, casele de bilete ale stadionului „Marin Anastasovici” vor fi deschise de la ora 09:00. Abonații clubului nostru pentru sezonul 2022-2023 pot intra în baza abonamentelor în sectoarele alocate, comunicate pe e-mail.

Citește și

Tudor Gheorghe în afara scenei: ”Gătesc ciorbe. Prepar și 300 de sarmale”