Decizie istorică la Dinamo! Iar Eugen Voicu a anunțat noul acționar

A început conferința de presă a lui Dinamo printr-un moment special, anunțat de administratorul special, Andrei Nicolescu.

”Este momentul ca noi toți, din acționariat, din management, să facem o reverență în fața suporterului dinamovist, oricare ar fi el. Mă bucur că Edi Galan a acceptat să fie alături de noi. Trebuie să asistăm la momentul în care clubul să dea înapoi ceea ce Dinamo a primit de la acești fani.

Vrem ca acest gest să fie făcut de Ovidiu Burcă, reprezentantul echipei, care a avut liniștea necesară, cât de cât, sportiv, să facă ceea ce a făcut.

Vrem să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist! În orice timp de formă de afiliere ar fi fost el. Pentru asta ne vom ridica toți în picioare, mulțumesc lui Ovidiu și Edi”, a declarat Andrei Nicolescu în startul conferinței.

Eugen Voicu despre noul acționar și plata totală către Dorin Șerdean

”Avem azi o structură de acționari care s-a știut înaintea verdictului din 4 septembrie.

Avem un acționar nou la club, care face parte din grupul Renovatio, care și-a asumat noul proiect. Mai sunt acționari potențiali cu care discutăm în momentul de față. Vom implementa planul de restructurare, plățile vor fi făcute la timp.

Aveam niște eșalonări către firma Lotus, am plătit tot în avans, integral!

Personal, l-am răscumpărat pe domnul Claudiu Florică, știți că a avut un accident, a ales să facă un pas în spate. Îl așteptăm și cred că va fi alături de noi în continuare, dar nu ca acționar, cel puțin deocamdată.

Am făcut azi plăți către clubul Dinamo, se va achita creditorilor bugetari și salariaților, lucrurile vor merge înainte, astfel ca la sfârșitul acestui an, clubul să nu mai fie în insolvență și să înceapă o viață nouă”, a declarat Eugen Voicu.

Citește și

Incendiu la casa de vacanță a lui Miron Mitrea, din Delta Dunării: focul a fost pus intenționat