Decizie extremă a lui Alain Delon: ”Oricând”

Un idol nu doar pentru fanii lui sau ai filmului de pretutideni, din toate timpurile, Alain Delon a ajuns la 86 de ani și are probleme foarte mari de sănătate!

Un adevărat zeu al filmului

Mai mult, a apelat la o decizie extremă, dureroasă. Alain Delon a fost, în anii lui de glorie, nu doar un actor francez care a cucerit lumea filmului și publicului, ci unul dintre cei mai frumoși bărbați ai planetei.

A stârnit pasiuni, a fost adulat și încă mai este chiar dacă a ajuns la vârsta venerabilă de 86 de ani. La rândul lui, a iubit mult, cu pasiune, și a dăruit scenei în cinci decenii peste 85 de filme.

Acum, Alain Delon nu se mai gândește decât la moarte! Pe care vrea să o întâmpine în felul lui și când și cum vrea el. De aceea, a smuls fiului său, Anthony, cea mai dureroasă promisiune. O sinucidere asistată, eutanasiere!

În Elveția este legală

Anthony a dezvăluit, într-un interviu acordat unei publicații franceze, că tatăl său i-a cerut să îl ajute să urmeze pașii necesari sinuciderii asistate atunci când va fi timpul. Cum în Elveția, acolo unde Alain Delon locuiește, procedura este legală și asta e dorința marelui artist, fiul său cel mare i-a promis că i-o va respecta.

”Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei. A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea.

Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci, nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace”, a declarat Anthony.

”Singur și nefericit”

”Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi.

Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a mai spus fiul cel mare al actorului.

Citește și

Muzeul generației cu cheia la gât, în luna aprilie la Mega Mall