Decizie dură a lui Burcă: regim spartan la Dinamo

Dinamo va debuta joi în Liga 2 (cu Progresul Spartac, de la 18:00), iar înainte de meci Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, a luat o măsură dură.

După amicalul de ieri, 2-0 cu CS Tunari (Liga 3), Ovidiu Burcă le-a dat liber jucătorilor săi până azi, duminică, la ora 22:00, apoi echipa a intrat în cantonament.

Un antrenament zilnic

Tehnicianul roș-albilor a decis ca jucătorii să stea în cantonament la baza de la Săftica până după partida de joi.

Fotbaliștii lui Dinamo se vor antrena zilnic la baza de lângă București, antrenamentele fiind programate la ora 18:00, ora de start a meciului cu Progresul Spartac.

”Trebuie să-i resuscitez”

”Lucrurile sunt așa cum le știam. Acum nu are rost să spun ce am găsit aici. Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare. Trebuie să-i resuscitez pe jucători. Nu sunt blazați, dar nu se simt bine știind că au retrogradat. Simt că își doresc să readucă Dinamo în elita fotbalului românesc. Pas cu pas, trebuie să aducem lucrurile pe un drum normal.

În prejma echipei sunt jucători de perspectivă, dar au nevoie de timp. E nevoie de întăriri. Avem jucători puțini pe care ne putem baza la ora asta. Știu că cei din conducere sunt în discuții”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și

FCSB, pe loc de baraj, meci spectacol cu FCU Craiova