Decizie de ultimă oră a lui Uhrin: liber!

Dinamo speră din nou, după foarte multă vreme, că poate renaște în campionat, țintind chiar, tacit, salvarea directă de la retrogradare!

”Câinii” au învins cu 2-0 pe Chindia, goluri Morar și Irobiso, iar vineri urmează etapa cu FCU Craiova, după care deplasarea de la Mioveni.

Cadou de la Uhrin

Roș-albii au avut sâmbătă în prima parte a zilei refacere, la Săftica, iar după prânz au avut parte de o surpriză din partea antrenorului Dusan Uhrin. Drept bonus de victorie, cehul le-a acordat liberă nu doar după-amiaza de sâmbătă, ci și toată ziua de duminică.

De luni, dinamoviștii vor începe pregătirea confruntării cu trupa lui Nicolo Napoli.

Antrenorul a încercat să-și păstreze cumpătul după victoria de la Ploiești, cu toate că a avut și el un moment de mare bucurie, imediat după reușita secundă a echipei sale, golul lui Irobiso.

”Nu cred în miracole de dragul de a o face”

„A fost foarte important meciul cu Chindia, aveam nevoie de aceste 3 puncte, de o descătușare. Acum, trebuie să jucăm și mai bine. Apoi, la final, vom vedea dacă vom avea succes.

Eu nu cred în miracole, doar așa, de dragul de a o face! Cred în minunile care vin dacă ești pregătit. Noi trebuie să fim pregătiți pentru meciul cu Craiova. Am fost entuziast 10 minute, după meci, gata! Acum, avem alt duel important de pregătit.

În prima repriză, am jucat așa și-așa, în partea secundă au avut și adversarii ceva ocazii, dar am gestionat bine situația. În repriza a doua, chiar am jucat bine, consistent. Așa cum doresc. Fiecare oponent are un avantaj contra noastră, având mai multe puncte, simte altfel confruntarea.

Este un mic pas, o primă victorie. Un mic pas spre ceea ce ne propunem, ceva pe care să construim. Dacă vom continua să ne facem treaba, va fi foarte bine. Dar să vedem ce vom face cu Craiova, de aceea vă zic că este un pas mic.

Acum, în fața ochilor văd doar dubla de la baraj! Nu vorbesc decât despre următorul meci. Sunt concentrat pe jocurile noastre, nu pe ce fac adversarii”, a declarat Uhrin după meci.

Citește și

Rafila s-a sucit: fără pastile de iod