La revedere, Dan Petrescu! ”N-am văzut niciun fotbal”

Dan Petrescu a câștigat trei campionate la rând în România, însă a rezistat doar o lună într-un campionat puternic precum cel al Turciei.

În această seară, s-a produs despărțirea tehnicianului de Kayserispor, ne-au confirmat și surse din Turcia, pe lângă informațiile oferite de media de acolo. Luni, antrenorul fusese băgat în ședință de conducerea clubului.

“Kayserispor, care luptă pentru salvarea de la retrogradare şi cel mai recent a fost învinsă în deplasare de Sivasspor, scor 2-0, a decis să se despartă de tehnicianul român Dan Petrescu. Conform jurnalistului Memduh Borazan, de la presa din Kayseri, conducerea clubului a decis despărţirea de antrenorul român din cauza parcursului slab al echipei”, a scris publicaţia turcă Fanatik.

Purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, a declarat după meciul cu Sivasspor: “Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor”.

La 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon, cu Kayserispor. De atunci echipa antrenată de el a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

Citește și

Ce i-a uimit pe cei de la Chelsea înaintea duelului cu Atletico Madrid. Fotografia devenită virală