Decizie de ultimă oră a lui Cortacero! Pregătește niște ”lovituri”, după ce s-a certat și cu Rufo Collado

Pablo Cortacero nu a găsit nici acum Bucureștiul pe hartă pentru a trimite suma de 400.000 de euro pe care promite de trei săptămâni să ajungă în contul clubului, dar are planuri mari!

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, ibericul a trimis un convocator Adunării Generale a Acționarilor pentru organizarea unei ședințe pe data de 21 decembrie 2020 în care, printre altele, să treacă la mărirea de capital, amintind în actul oficial respectiv suma de 5 milioane de euro! Aceasta deși până acum i-a dus cu vorba pe toți și a ajuns să se certe cu Rufo Collado, directorul sportiv fiind afectat de faptul că trebuie să dea el seamă de situațiile create de Cortacero.

În preajma Crăciunului, Cortacero vrea să stabilească și să aprobe bugetul pentru ediția 2020/2021 și majorarea capitalului social cu suma respectivă, prin emiterea de noi acțiuni. Ca detaliu, valoarea nominală a acțiunilor nou emise este de 100 de lei. Cortacero a emis convocatorul din poziția președintelui Consiliului de Administrație al „câinilor”. Din CA fac parte Cortacero, Cornel Dinu, Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan și Cornel Țălnar. Un alt detaliu, pus la cale de spaniol, este de a extrage unul dintre ceilalți patru membri ai CA și a pune în loc alți trei, spanioli de-ai săi, pentru a avea controlul societății, el având dreptul de a face delimitarea, ca și președinte al Consiliului de Administrație!

Este un plan minuțios pus la cale de ibericul de 42 de ani, cu toate că a început să-și piardă și sprijinul oamenilor săi de încredere. Umbra lui Negoiță planează și la ”Nuevo Dinamo”. În Adunarea Generală a Acționarilor sunt prezenți societatea „Lotus Perfect Products SRL” („coaforul”, acolo unde Ionuț Negoiță l-a pus președinte pe Cortacero, ca să poată gestiona situația la Dinamo), ACS FC Dinamo București (Marius Bacria), suporterii din programul socios DDB și Cornel Dinu. Fiecare cu puterea de vot oferită de procentul de acțiuni deținut. „Prezumtiva” mărire de capital – în ceea ce-l privește pe Cortacero, orice e posibil până pe 21 decembrie – o face Consiliul de Administrație.

Citește și

Dansatoare din videoclipurile cu manele, angajată la DSP?!