--> -->

Decizia luată de Dinamo după meciul pe ”Arcul de Triumf”: ”În 2023”

”Câinii” s-au simțit bine la prima prezență pe cocheta arenă de lângă Mănăstirea Cașin, la meciul cu Sepsi (2-3).

Pentru eveniment au achitat aproximativ 20.000 de euro și țintesc să evolueze toate meciurile acolo până când va fi gata noul stadion din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Aceasta chiar dacă astăzi au existat acuze din partea unor reprezentanți ai Federației Române de Rugby care au acuzat că suporterii roș-albilor au rupt mai multe scaune în tribune (vezi detalii aici).

Speră într-o reducere a prețului

”Toată suflarea dinamovistă s-a simțit bine. Atmosfera a fost una extraordinară. Sperăm ca și în 2023 să jucăm pe această arenă. Din punct de vedere al prețului, e o arenă scumpă.

Voi încerca să discut ca să vedem dacă vom reduce prețul, nu știu dacă se poate face ceva în acest sens. Cu o prezență bună, ca la meciul cu Sepsi, putem să ne amortizăm costurile.

Dar e o variantă mult bună pentru noi decât să jucăm în afara Bucureștiului, unde prezența este foarte scăzută”, a spus Vlad Iacob, președintele clubului, la Pro Arena.

”Un meci jucat la Giurgiu ne generează o pierdere”

Pentru partida cu gruparea din Sfântu Gheorghe, oficialii lui Dinamo au achitat suma de 18.000 de euro

”Un meci jucat la Giurgiu ne generează o pierdere. Un meci jucat pe Arcul de Triumf, chiar și cu o prezență medie, ne amortizează cheltuielile. Nu am făcut toate calcule după meciul cu Sepsi, dar eu zic că ne-am amortizat costurile.

Închirierea și operarea costă 18.000 de euro. Mai există un cost semnificativ cu firma de pază, dar și alte costuri.

Vom vedea azi ce pagube au fost la meci. Am văzut niște poze, dar cred că sunt doar câteva zeci de scaune rupte. Sunt daune minore, pe care le vor remedia în cel mai scurt timp”, a mai adăugat Iacob.

Citește și

Denise Rifai, despre viitorul soț: ”Nu asta contează. Sunt mai căprioară așa”