Decizia importantă luată de Kopic: acolo locuiește!

Dinamo și-a recăpătat gustul victoriei în Liga 1 după 2-0 la Botoșani.

Nu mai învinsese de pe 19 august, când a învins 3-2 la Voluntari, trecuseră 13 etape la rând fără succes.

„Haita” mai are de disputat o singură etapă în 2023, acasă cu Voluntari, vineri seară, de la ora 20:30

Roș-albii rămân într-o situație disperată în clasament, formația fiind înghețată pe penultimul loc, la 10 puncte distanță acum de primul loc salvator, dar doar pentru baraj, loc ocupat în prezent de Poli Iași.

Un pic de optimism

Sosirea lui Zeljko Kopic, 46 de ani, începe să-și arate roadele. Croatul l-a înlocuit pe Ovidiu Burcă, 43 de ani, cel ce a promovat formația în Liga 1.

În campionat, Dinamo a pierdut și cu Sepsi, și cu U Cluj, iar în Cupa României a remizat, 3-3 cu Oțelul Galați, dar pierzând calificarea în sferturile competiției. Totuși, victoria de luni seară, de la Botoșani, scor 2-0, a reaprins speranțele în tabăra ”câinilor”.

Declarațiile de după meci ale jucătorilor și antrenorul au dat un pic mai multă energie dinamoviștilor.

Kopic dorește să-și cunoască mai bine jucătorii

Sosit în România pe 1 decembrie, noul antrenor al „câinilor” a luat o decizie în ceea ce-l privește, aceea de a locui până la finalul lui 2023 în cantonamentul de la Săftica, a anunțat GSP!

Și Ovidiu Burcă a procedat la fel, la începutul mandatului său la Dinamo, pentru ca apoi să aibă închiriat un apartament în zona de nord a Capitalei.

Kopic a dorit, astfel, să-și cunoască mai bine elevii cu care va încerca să salveze „haita” și să se concentreze mai bine la ceea ce are de făcut la Dinamo, fără a fi nevoit să se mai deplaseze de la cantonament la apartament.

„N-a mai dorit să piardă timpul nici în trafic, mai ales că e o perioadă delicată la echipă, apoi și cu pregătirile de Sărbători. Omul vrea să fie concentrat să scoată pe cât posibil maximum din ceea ce a mai rămas”, au explicat apropiații formației.

Momentan, croatul este rezidentul camerei cu numărul 17 din cantonamentul de la Săftica, pe care au ocupat-o tehnicienii „câinilor” pe durata ultimilor ani la echipă.

Citește și

CTP dezvăluie informaţii noi despre implicarea lui Ion Iliescu în Revoluţia din 1989: ”Ați știut?”