--> -->

La Dinamo ca la ”Big Brother”: ”Îi monitorizăm”

Jucătorii echipei din Ștefan cel Mare se vor reuni luni, la Săftica, și vor începe acolo antrenamentele, urmând apoi să joace și nouă meciuri amicale în zona Capitalei.

Pauză lungă

Totuși, roș-albii nu au avut liber total în cele patru săptămâni de pauză, după victoria de la Brașov, din campionat, și remiza cu Slobozia.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a explicat care a fost programul de pregătire al echipei în această perioadă, în care jucătorii trebuie să se prezinte la un nivel optim din punct de vedere fizic.

Zece zile – pauză totală

”E foarte importantă această perioadă, le-am dat liber total de la orice de activitate timp de 10 zile, le-am cerut să uite de fotbal, să se relaxeze, să facă tot ce nu au putut să facă în timpul campionatului. Trebuie să respecte programul pentru fiecare, individual.

Au 5 zile pe săptămână în care trebuie să facă mișcare, de 3 ori au alergări și de 2 ori trebuie să meargă la sală. Îi monitorizăm prin aplicație, ne trimite poze de la sală în fiecare zi. suntem în spatele lor.

E o postură ingrată să stai să îi urmărești pe jucători, dar până vom avea o anumită mentalitate, până când o să ne cunoaștem unii pe alții, să fim siguri, am vrea o perioadă de tranziție și să nu mergem pe încredere totală.

Chiar dacă sunt mulți conștincioși și știu că vor respecta programul.”, a explicat antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, pentru Radio Dinamo1948.

Citește și

Supărarea lui Mitică Popescu, în ultimii ani de viață: ”Asta regret”