Decizia Comisiei de Disciplină a FRF în cazul Botoșani-CFR Cluj

Comisia de Disciplină a FRF a analizat astăzi cazul FC Botoșani – CFR Cluj din „șaisprezecimile” Cupei României și a decis să-i sancționeze pe moldoveni doar cu o amendă, nu cu pierderea meciului la ”masa verde”. Moldovenii au fost sancționați cu 6.000 de euro pentru că nu au avut în lot cel puțin 6 jucători formați în România.

CFR Cluj poate face recurs la comisiile FRF. Cazul ar trebui rezolvat până pe 29 octombrie, când începe faza optimilor în Cupa României.

Dacă CFR pierde recursul pe care îl va înainta la FRF, urmează să se adreseze Ministerului Tineretului și Sportului printr-un apel. Totuși, MTS nu are o comisie de discplină funcțională în mod obișnuit. Ar trebui convocată una în mod excepțional, ceea ce ar dura, iar Cupa României n-ar putea continua până la soluționarea litigiului la minister.

”Am analizat cazul și am ajuns la concluzia că avem toate argumentele în favoarea noastră să depunem contestație. Însă nu știu în ce zi această contestație se va și judeca. Noi sperăm că acest caz se va judeca repede, deoarece luni este tragerea la sorți pentru optimi”, a declarat Bogdan Mara.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Vizită la Grădina Botanică din Jibou