--> -->

Decisiv pentru Burcă! Ultimele detalii

Ovidiu Burcă, cel mai longeviv antrenor al lui Dinamo din ultimul deceniu, se află într-un punct extrem de delicat al mandatului său.

Strategia alcătuită în vară s-a dovedit a fi un eșec, alături de ”coechipierii” din conducere, iar suporterii și-au pierdut răbdarea cu omul care i-a readus pe „câini” pe prima scenă.

Ovidiu Burcă: „E un meci care va da o realitate a lucrurilor”

Vineri seara, pe Arena Națională, contra Politehnici Iași, un adversar care le-a dat fiori dinamoviștilor la „matineu” – 3 eșecuri în 3 meciuri – s-ar putea scrie ultima pagină a aventurii lui Burcă la Dinamo. Chiar dacă tehnicianul n-o recunoaște, demiterea pare o amenințare mai palpabilă ca oricând.

„Nu știu dacă este meci decisiv cu Iași, dar e un meci care ne va da o realitate a lucrurilor.

Este un meci cu o formație care a promovat anul acesta, a schimbat mulți jucători, cunoaștem antrenorul. Nu pun eticheta de decisiv, dar va fi un meci cu mare încărcătură”, a spus Burcă la conferința de presă.

Ovidiu Burcă e supărat

„Încolțit” de suporteri, Ovidiu Burcă e extrem de supărat pentru toată situația. Și pentru criticile pe bandă rulantă venite pe adresa da, dar și din cauza faptului că echipa nu reacționează conform cu ceea ce staff-ul pregătește săptămânal la Săftica, spun sursele GSP.

Andrei Nicolescu a dat asigurări: „Ovidiu e punct fix”

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu a anunțat încă de sâmbătă seara că șefii vor lua măsuri. Cu toate acestea, oficialul a spus că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol.

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul până la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci două săptămâni cu speranța că începem să arătăm a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

Citește și

De ce nu are Neti Sandu copii: ”Asta credeam, cât am fost tânără”