Deaconu, contactat de DDB, a luat azi decizia. Mediașul nu știe dacă vine vineri la meciul cu Dinamo

Dinamo a obținut un punct de moral, în inferioritate numerică, la Arad, după 0-0 cu UTA, primul punct obținut în actuala ediție în deplasare. Vineri, este programată etapa cu Gaz Metan, dar nu se știe dacă meciul se va juca!

Suporterii formației ardelene au aflat de la unul dintre jucătorii echipei că cei care se ocupă de soarta lui Gaz Metan în această perioadă au decis intrarea în faliment a clubului.

”S-a confirmat intrarea în faliment”

”Situație incredibilă la Gaz Metan, s-a confirmat intrarea în faliment”, au anunțat, pe Facebook, suporterii, care au citat apoi un jucător, care a dorit să păstreze anonimatul.

”Nu vor să ne lase să plecăm. Marius Nistor (n.r. juristul clubului) și Claudiu Boaru (n.r. directorul sportiv) au spus că se intră în faliment.

Ieri (n.r. duminică) ne-au spus că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii. E foarte dureros ce se întâmplă”, a spus jucătorul.

Pleacă fiecare unde vede cu ochii

Mulți dintre fotbaliștii lui Gaz Metan și-au găsit deja alte angajamente, însă nu au putut pleca din cauza problemelor administrative, intensificate pentru că echipa nu are o persoană cu putere de semnătură.

Jucătorii încearcă să-și desfacă angajamentele luni, 14 februarie, în ultima zi de mercato, pentru a putea fi legitimați la alte cluburi imediat.

Deaconu a declinat oferta DDB

Ronaldo Deaconu, fostul mijlocaș în vârstă de 24 de ani al lui Gaz Metan Mediaș, a semnat cu Shaanxi Chang’an Athletic, echipă din liga a doua din China.

Ronaldo Deaconu și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș și chiar e dispus să renunțe la datoria de 110.000 de euro pe care o are de încasat de la club, cu condiția ca jucătorii care își doresc să plece, foștii săi colegi, să fie lăsați liberi de contract.

Fotbalistul lasă problemele de la Mediaș în urmă și pleacă în China, la o echipă care își dorește să promoveze în prima ligă.

Deaconu a mai fost pe lista Farului, dar a fost contactat și de liderii board-ului DDB, care l-au dorit la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Da, am semnat în China, la Shaanxi Chang. O echipă care are ambiții mari. O iau ca pe un pas înainte, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere sportiv. Au adus un antrenor cu experiență în China. Da, este o echipă din liga a doua. Mi-au oferit un contract foarte bun, cu bonusuri consistente.

M-au urmărit de mai mult timp. Chiar zilele trecute am primit o ofertă din prima ligă chineză, chiar substanțială. Singura echipă unde chiar îmi doream să joc în România era Farul.

Eu consider că este o plecare pozitivă, nu doar din punct de vedere fotbalistic, ci și financiar. Dacă o să joc bine, mi se vor deschide alte porți”, a spus Ronaldo Deaconu, potrivit Digi Sport.

Trei goluri în 18 meciuri a marcat Ronaldo Deaconu pentru Gaz Metan Mediaș în actuala ediție a Ligii 1, două chiar în poarta ”câinilor”.

Citește și

Andrei Caramitru pentru românii speriați de război: ”Răbdare și să nu ne speriem, acestea sunt scenariile”