--> -->

De Rednic au scăpat! Cu cine se pot lupta ”câinii” la baraj

Diseară, de la ora 20:30, este meciul dintre Dinamo și CSA Steaua, mâine seară, la Buzău, confruntarea dintre echipa locală și Oțelul Galați.

Formația lui Dorinel Munteanu este la 3 puncte în fața ”câinilor”, având și avantajul că a intrat în play-off pe un loc superior bucureștenilor. Mai este o etapă în afara celei de azi.

Dinamo are șanse matematice să promoveze direct, dacă nu rămâne varianta barajului de promovare.

Au scăpat de Mircea Rednic și de un duel teribil!

În perspectiva unui eventual duel la baraj, din nou după cel de anul trecut, 0-2 și 1-1 cu U Cluj, ”câinii” se gândesc cu cine pot juca pentru a reveni în Liga 1.

În momentul în care a venit Mircea Rednic la Arad, se vorbea de un iminent duel între Dinamo și UTA la barajul de menținere/promovare în prima ligă. Însă acum acest lucru pare extrem de improbabil. După victoria cu Mioveni, 2-0, echipa lui Mircea Rednic și-a securizat în mare măsură primul loc de baraj, are nevoie de un egal în ultima etapă pentru a fi sigură de locul 13.

Este un avantaj pentru Dinamo! Formația arădeană are o trupă solidă, Rednic pare că a găsit cheia revirimentului acolo, ar fi o confruntare extrem de dificilă, și delicată, pentru ”câini”.

Între Chindia și FC Argeș, avantaj echipa lui Toni Petrea

Duelul pentru obținerea locului 14 se dă între Chindia Târgoviște și FC Argeș. Indiferent de numele adversarului, Dinamo va avea șanse bune. Chindia pare să aibă un ușor avantaj în fața piteștenilor pentru a întâlni Dinamo la baraj.

Chindia are 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri din campionat, 3 înfrângeri la rând, în vreme ce Argeș depinde de jocul rezultatelor pentru a prinde locul Chindiei. Argeș a pierdut în deplasare la Craiova cu scorul de 2-1 și are un punct de recuperat față de echipa lui Toni Petrea.

În ultima etapă din play-out, echipa lui Bogdan Vintilă evoluează pe teren propriu cu Petrolul, formație aflată pe primul loc, dar fără obiectiv, deoarece nu au licență pentru Conference League. Chindia o întâlnește pe Voluntari, cea mai în formă echipă din play-out, cu 3 victorii la rând, care este sigură de locul de baraj de Europa.

Citește și

Nicușor Dan a scos palmierii puși de Negoiță la Piața Unirii: „Nu este vreo țară exotică, nu e Dubai, nu sunt maimuțe”