--> -->

De doi bani speranțe pentru Dinamo

”Câinii” au căpătat și mai mult curaj după victoria de la Botoșani, scor 3-2, un meci solid făcut de echipa lui Dusan Uhrin în preajma barajului din 22 și 29 mai.

Dinamoviștii mai au de disputat o etapă, cu UTA, vineri, 13 mai, în Ștefan cel Mare, apoi este dubla de la baraj, cu locul 3 din play-off-ul eșalonului secund.

Chindia în corzi

Astăzi, Chindia a înregistrat o nouă înfrângere, 1-2 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, cu toate că Chamed a reușit la un moment dat să egaleze în Ardeal. Gazdele s-au impus cu golurile lui Aganovic și Golofca. Dar mai important pentru Dinamo este faptul că, înaintea ultimei runde din play-out, formația lui Emil Săndoi mai are doar un punct în fața elevilor lui Dusan Uhrin.

Teoretic, matematic, Dinamo ar avea șansa de a o depăși pe Chindia după ultima rundă și să evite locul 3 din Liga 2 pentru a evolua cu ocupanta poziției a 4-a. Ar fi de preferat CSA Steaua (dacă va primi în cele din urmă dreptul de a disputa barajul) sau Concordia Chiajna decât U Cluj sau Hermannstadt!

Un mini-miracol

Însă, pentru acest detaliu ”câinii” nu mai depind doar de rezultatul lor cu UTA, ci și de ceea ce ar face târgoviștenii în runda de final. Mai ales că vor evolua pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. Ar fi nevoie și de o minune a puștilor de la Mediaș, dar speranțe ar putea fi, dacă meciul se va disputa, mai ales că copiii antrenați de Flavius Boroncoi au învins vineri, scor 4-3, pe Academica Clinceni.

Oricum, există o miză importantă pentru Dinamo de a trage tare și în ultima rundă, cu arădenii.

Citește și

Vine canicula în Capitală! Ce va urma