De ce solicită Victor Ponta înlăturarea Guvernului Orban

Politicienii s-au contrat pe durata stării de urgență, au săbiile ascuțite în continuare și în starea de alertă. Și se strâng tot mai multe voci împotriva guvernului actual. Chiar președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care este și președintele Camerei Deputaților, a declarat azi că se ia în calcul înlăturarea Guvernului Orban printr-o moțiune de cenzură.

Acțiunea e susținută de un alt ex-premier, Victor Ponta, șeful Pro România. El a motivat. ”Eu cred că ar fi cel mai bun lucru, ar da un impuls nou. Așa cum nu eu am votat reînvestirea Guvernului Orban, așa cred și acum. România ar avea nevoie de un guvern de uniune națională. Domnul Orban este preocupat de scorul PNL în alegeri”, a declarat Ponta la România TV.

hotel iceberg balcic-->

A continuat ideea: ”România ar avea nevoie de o repornire politică. Dacă nu, vom rămâne într-un scandal, în care cei cu venituri mici vor avea de suferit, ca și firmele mici de altfel. Eu aș vota oricând înlocuirea acestui guvern”. Mai mult, Ponta a acuzat PSD că votează tot ce îi pune în față PNL, ceea ce va duce și la un vot pozitiv pentru starea de alertă.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Prunea de partea lui Negoiță: ”Așa va face”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed